RX580’de düşük FPS değerleri

Tevfik uğur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir sorunum var. RX580 8GB 256 bit armor ekran kartı ve i7 7700 işlemcili bilgisayara sahibim. Lakin CS:GO gibi bir oyunda 300 FPS, Outlast 2 60 FPS, PUBG full ultra ayarlarda 60-80 arası FPS alırken; LoL gibi basit bir oyunda FPS’im 300 ile başlıyor, 160 lara doğru iniyor. Acaba sebebi nedir?
Not: Intel Thermal Subsystem A2B1 olan driverlerın bir kaçına sağ tık özellikler dediğim zaman bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor. Acaba bir etkisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bir sorunum var. RX580 8GB 256 bit armor ekran kartı ve i7 7700 işlemcili bilgisayara sahibim. Lakin CS:GO gibi bir oyunda 300 FPS, Outlast 2 60 FPS, PUBG full ultra ayarlarda 60-80 arası FPS alırken; LoL gibi basit bir oyunda FPS’im 300 ile başlıyor, 160 lara doğru iniyor. Acaba sebebi nedir?
Not: Intel Thermal Subsystem A2B1 olan driverlerın bir kaçına sağ tık özellikler dediğim zaman bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor. Acaba bir etkisi var mıdır?
Driver ile alakası olduğunu sanmıyorum. Belki optimizasyon belki de 'filtre' kaynaklıdır. DDU ile driveri 'güvenli modda' kaldırıp en güncel olanı tekrar kurabilirsin. Hiç değilse için rahat olur. 140 fps üstü boş uğraştır onu da söyleyeyim.

bilgisayar her ne ekran kartı olursa olsun fps'in düşecektir artacaktır LOL'de o fps'i fight esnasında alıyor isen ne mutlu sana.Benim şuanda kullandığım ekran kartı GTX 1060 Lol'de bende drop'lar yaşıyorum onun için bildiğim bir şey yok kafana takma :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı