RX590 8 GB mining yapmak

KeremBLGC

Centipat
Daha fazla  
Selam öncelikle biraz bu konulara fransız kalıyorum.
Mining, kripto para hakkında az çok şey biliyorum fakat yanlış bir şeyler yapmaktan korkmuyorum değil beni aydınlatmanızı rica ediyorum.

AMD Sapphire RX590 8 GB'lık bir ekran kartına sahibim birkaç yerde mining hakkında bir şeyler araştırdım fakat tekrar soriyim dedim.
lolMiner üzerinden kazım yapıyorum fakat ayarlarım ne olmalı bir fikrim yok internette gördüğüm birkaç ayar deneyerek 29mh a kadar çıktım fakat bu normal bir değer mi kartı çok mu zorluyorum emin olamadım Radeon'un kendi grafik programından ayarlama yapıyorum 28 mh aldığım zaman 131 W güç harcaması gösterdiğini gördüm evimdeki kendi bilgisayarımdan mining yapıyorum yaklaşık 3 4 yıllık bir PC. Kaç mh almalıyım veya kaç W elektrik kullanmalıyım tek ekran kartına sahibim hangi aralıklarla açık bıraksam daha karlı olur ekran kartımın yanmasından korkuyorum.

Ayrıca izlediğim birkaç videoda Ethermine pool kullanıp Binance hesabına aktarıldığını duydum sizce benim durum için en uygun seçenek ne olmalıdır sizce mining işine girmeden bırakmalı mıyım emin olamadım öğrenciyim biraz paraya ihtiyacım var aylık 100 dolara bile kafiyim diyebilirim anlatıcak birisi varsa rica etsem mala anlatır gibi anlatsa mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ghg.png
    ghg.png
    56,2 KB · Görüntüleme: 77
  • Adsız.png
    Adsız.png
    82,1 KB · Görüntüleme: 65
78 Watt ile 28,5 MH değerini yakalamıştım ben zamanında, deneyin derim:

78 Watt ile 28,5 MH değerini yakalamıştım ben zamanında, deneyin derim:

readon ayarlarınızı rica etsem

Technopat Haberler

Geri