RX590 düşük kazım gücü

furkan23235

Hectopat
Daha fazla  
RX590 ile 1 ay mining yapıp sonucuna göre bir mining sistem kurmak istiyor. M fakat internetten baktığımda 27 civarı Mh/s verirken RX590 ben 8.53 Mh/s gibi bir komik değerle karşılaştım. Ekran kartım güncel, sorunun çözümü nedir?
Not: Lütfen elektrik faturası karşılamaz, tek kartla mining yapılmaz gibi cümleler kurmayın. Orası benim bileceğim ve düşüneceğim kısım. Sorunun çözümüne odaklanırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• hash.png
    hash.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 167
Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınız mining için sıcak çalışıyor. Afterburner üzerinden power limiti 50-65 civarına çekebilirsiniz. Ayrıca core clock azaltıp memory clock arttırmalısınız.
Şuan da 78 derecede sabit sıcaklığı değişmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz 30 Mh/s'ye çıkabilir miyim?

Sıcaklığı ve güç tüketimini düşürüp hızı arttırmak için Msi Afterburner indirip power limiti 50, memory clock 2100, voltage -130, core clock 1300 deneyebilirsiniz. Ayrıca fan hızını 45 yapabilirsiniz.
Voltage kısmını bulamadım fakat diğer kısımları yapabildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00