RX590 Nitro+ S.E vs Galax GTX 1660 Super

1700 TL'ye kalmamış herhalde 1660 S veya Ti ?

Benim kartın fanları 2100 RPM'ye çıktı, maks sıcaklık 73 derece. Kasam biraz daha iyi olsaydı belki sizin gibi 68 derecede kalırdı. Şimdi bayağı bir süre oyun oynayayım herhangi bir sorunu var mı diye. RX590 gibi 2 hafta geçtikten sonra anlarsam sorununu iade etmesi çile. 4-5 dakika oynadım ama sıcaklık kolayca 73 dereceye çıktı, 1 saat içinde 75 olur gibime geliyor.

Güle güle kullanın hocam

Hayırlı olsun hocam. Senin kasadan dolayı o sıcaklıklar öyle galiba ya, yoksa cidden ısınmıyor kart. Forumdan da olsa sen beni tanıyorsun ben seni artık, yalanım yok. Hiçbir şekilde 70 dereceyi göremedim otomatik fan ayarında ben daha çünkü. Belki yine arızalı çıkmıştır senin şansına, umarım öyle değildir uğraşmazsın bir daha.

Valla arızalı geldiyse bahtsız bir bedeviyim ben artık kesinleşti. Ama bence de kasadan. Senin kasanın önü hem mesh hemde 2 tane fan var. Bende 1 adet egzoz ve 1 adet fan var ve önü çok açık değil. Benim kasamın ismi Spec 05. Bence şu an bunlar sağlıklı değerler, yan kapağı açık test ederim bir ara ama yan kapağı açmak çok işe yaramıyor :/ Şimdilik yapabileceğim en iyi şey param olduğunda bu kasadan kurtulmak. 1660 Ti seviyesine gelebiliyor bu kart overclock ile hocam, senin ki zaten çok ısınmıyormuş isterseniz bir overclock düşünün. Donanım Arşivi OC yaparak 1660 Ti'ı bile geçmiş.

Keşke msi gaming x e yönelseydin 1660s serisinde
Param olsa yönelmez miydim hocam. GAMING X 2000 TL civarında hep, üstüne para koyma şansım olsa koyup alacaktım ama koyamadım işte :/

Galax markalı bir ekran kartım var bir sorununu görmedim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Galax markalı bir ekran kartım var bir sorununu görmedim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Hem konu sahibi hem de ben ayn karttan satın aldık. İkimizde memnunuz şu an karttan, umarım RX590 gibi sorun yaşamayız. Bu arada ekran kartının ismi ne?

Sağlık olsun galax ta iyidir be hocam)

Sağlık olsun galax ta iyidir be hocam)
Bence de iyi. 2500 RPM'de çalışıyor fanlar ama sessizler. RX590 Nitroda çok sesliydi. Kasamın hava akışı iyi olsa işte bence 68-70 arası takılır ekran kartıda kasam çok iyi değil benim. Şu kasayı da değiştirirsem bu sistem en az 5-6 yıl götürür beni. Yeni çıkan oyunlar hala GTX760'la, GTX 970'le çalışıyor rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…