Aynen deneyeceğim hocam, şimdilik biraz keyfini süreyim böyle.1660 Ti seviyesine gelebiliyor bu kart overclock ile hocam, senin ki zaten çok ısınmıyormuş isterseniz bir overclock düşünün
Aynen deneyeceğim hocam, şimdilik biraz keyfini süreyim böyle.1660 Ti seviyesine gelebiliyor bu kart overclock ile hocam, senin ki zaten çok ısınmıyormuş isterseniz bir overclock düşünün
Fanlara bakın kırık olabilir belki. Kırık olunca böyle sesler çıkabiliyor. Benim tek sorun kasa kaldı kasanın hava akışı iyi olsa eminim sıcaklık 70'lerde takılacak. Ama hocam 2500 RPM olmasına rağmen sessiz fanlar ben şaşırdım. Öbür Allahın cezası 2500 RPM'de uçuşa geçiyordu sanki Ekran kartı değil F-16 kullanıyoruz. Bu kartta şu an bir sıkıntı görmedim ama deniyicem, çok zorlıyıcam arıza verecek mi bakalım. Hava akışı bakımından AeroCool AirHawk Duo düşündüm ben. E-ATX anakart destekleyecek kadar büyük bir kasa. Tek eksi tarafı önde toz filtresi yok. Dark Guardianda olabilir bir tercih yapıcam yazın elime para geçsin bakalım.Aynen deneyeceğim hocam, şimdilik biraz keyfini süreyim böyle.Benim tek sorunum fan hızı %20 de iken hafif sürtme sesi geliyor fanlardan, %30'a sabitliyorum hem ses yok hem sıcaklık. Bu sebepten geri göndermek istemedim, aman illalah ettik artık garantiye kart göndermekten, bunu kafama takmayacağım.
![]()
Bende nerdeyse RX590 alacaktım hocam çomarkopter çok yardımcı oldu ve bu yazıyı gördükten sonra büyük konuşmamak lazım ama imkanı yok almam RX 590 bende galax 1660 s alacam ama yazın 1660 S Msı gaming x 1700 TL'ye düşer mi hocam düşerse onu alacam.CS GO tarzı oyunlarda stuttering sorunu yaşadığımı yazmıştım diğer mesajlarda, problemin kaynağı Windows update arkadaşlar, ekran kartı sanmayınız. Format attıktan sonra aklıma geldiği için bilgilendirme amaçlı yazıyorum bu yazıyı. Hangi güncellemesi bilmiyorum ama, format sonrası güncellemeleri yapmadım düzelmiş vaziyette şu an, rahatladı sistem. Daha öncede RX590 kullanırken bir Windows update yapmıştım ve yine stuttering problemi yaşamaya başlamıştım, sistem geri yükleme yaparak düzeltmiştim. Ne saçma iş bu ya, güncel kullanamayacağız herhalde biz bu Windows'u!
RX590'ın Nitro modeli sıkıntılı hocam, diğer modellerde biraz daha düşük sorun oranı. Hiç bilmiyorum fiyatlar ne olur, o modelin 1700 liraya düşeceğini pek sanmam ama. Fiyat düşmez ise Galax marka tercih edebilirsiniz, gayet güzel.Bende nerdeyse RX590 alacaktım hocam çomarkopter çok yardımcı oldu ve bu yazıyı gördükten sonra büyük konuşmamak lazım ama imkanı yok almam RX 590 bende galax 1660 s alacam ama yazın 1660 S Msı gaming x 1700 TL'ye düşer mi hocam düşerse onu alacam.
Aynen öyle yapacam hocam uzak duruyorum amd ekran kartlarından sorun olursa bin bir türlükle toplattığım sistemi başıma kakıp dururlar onun için garanti oynayacağım ben ve mantıklı olan da yıllardır bu işin içinde olan nvidia.RX590'ın Nitro modeli sıkıntılı hocam, diğer modellerde biraz daha düşük sorun oranı. Hiç bilmiyorum fiyatlar ne olur, o modelin 1700 liraya düşeceğini pek sanmam ama. Fiyat düşmez ise Galax marka tercih edebilirsiniz, gayet güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.