- Makaleler
- 20
Gadfall diye bir oyun mu varmış...
Adamlar yapmış gibi duruyor. %50 artış var.
Haklısınız yazmayı unutmuşum.Yuzde 50 artış yok. TDP oranına göre yüzde 50 artış var. Bu demek olmuyor ki, diger ürüne göre yüzde 50 fazla performans verecek.
Her neyse asil konu basarabileceklerine inanmıyorum. Yazilim sorunu diyorlar ama ürünlerinde yazılım sorunu olduğunu düşünmüyorum. Urunu alan 100 kişinin 50'si ayni driver ile sıkıntısız kullanirken, kalan 50 sikinti yasiyor. Buna yazılım sorunu demek çokta mantikli degil.
İçimden geçen ise umarim Ryzen serisinde yaptıkları gibi sapasağlam bir ürün çıkarıp, F/P urunu yaparlar ve ekran karti piyasasında buyuk bir pay alirlar.
Fakat eskiden beri gelen bir olayı es geçmemek lazım. 400, 500, 5000 serisinde de çok konuşuldu ve hatalar ortada ki daha öncesine dönülse de siyah ekran, kitlenme gibi hataları bir turlu asamadilar.
Yuzde 50 artış yok. TDP oranına göre yüzde 50 artış var. Bu demek olmuyor ki, diger ürüne göre yüzde 50 fazla performans verecek.
Her neyse asil konu basarabileceklerine inanmıyorum. Yazilim sorunu diyorlar ama ürünlerinde yazılım sorunu olduğunu düşünmüyorum. Urunu alan 100 kişinin 50'si ayni driver ile sıkıntısız kullanirken, kalan 50 sikinti yasiyor. Buna yazılım sorunu demek çokta mantikli degil.
İçimden geçen ise umarim Ryzen serisinde yaptıkları gibi sapasağlam bir ürün çıkarıp, F/P urunu yaparlar ve ekran karti piyasasında buyuk bir pay alirlar.
Fakat eskiden beri gelen bir olayı es geçmemek lazım. 400, 500, 5000 serisinde de çok konuşuldu ve hatalar ortada ki daha öncesine dönülse de siyah ekran, kitlenme gibi hatalar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.