RX6500 XT düşük FPS veriyor

DRRİİİ

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün sıfır aldığım RX6500 XT elime ulaştı. AMD driver son sürüm indirdiğim halde oyunlarda bayağı düşük FPS veriyor. Bunun sorunu nedir, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün sıfır aldığım RX6500 XT elime ulaştı. AMD driver son sürüm indirdiğim halde oyunlarda bayağı düşük FPS veriyor. Bunun sorunu nedir, ne yapmalıyım?
Hangi oyunda ne kadar performans veriyor? Tüm sisteminiz nedir? Lütfen böyle konular açarken daha fazla bilgi vermeye çalışın.

Sistemin tamamını söyler misin?
r5 3500 16 gb ram 500 gb m2 ssd pcı3 girişli anakart
Hangi oyunda ne kadar performans veriyor? Tüm sisteminiz nedir? Lütfen böyle konular açarken daha fazla bilgi vermeye çalışın.
r5 3500 16 gb ram 500 gb m2 ssd pcı3 girişli anakart valorant da garip bi şekilde en düşük ayarlarda 200 fps alıyor csgo da 200 240 arası bende gt1030 vardı oda bu fps i veriyodu
Sistemin tamamını belirt. Hangi oyunda kaç FPS alıyorsun?
r5 3500 16 gb ram 500 gb m2 ssd pcı3 girişli anakart valorant düşük ayarlarda 200
Sistemin tamamını söyler misin?
r5 3500 16 gb ram 500 gb m2 ssd pcı3 girişli anakart

İnternetten baktığım testlere göre daha yüksek alması gerekiyordu bir de AMD softwareden hangi ayarları yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

İnternetteki videoların çoğu eski ve işlemcilere overclock yapıyorlar. AMD ekran kartı kullanmadığım için arayüzünü bilmiyorum. Anakartınız nedir? FPS değerleri tatmin etmiyorsa overclock yapabilirsiniz. Valorant CS:GO gibi oyunlarda etkisini görürsünüz.

İnternetteki videoların çoğu eski ve işlemcilere overclock yapıyorlar. AMD ekran kartı kullanmadığım için arayüzünü bilmiyorum. Anakartınız nedir? FPS değerleri tatmin etmiyorsa overclock yapabilirsiniz. Valorant CS:GO gibi oyunlarda etkisini görürsünüz.
gt1030 varken aldığım fps i alıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı