RX6600 çok fazla stutter mevcut

Power'ın kötü olduğunu biliyorum ilk fırsatta zaten değiştireceğim. Driverı AMD'nin kendi yazılımından kaldırsam olur mu?

DDU ile güvenli moda girin ve kaldırın daha iyi olur.
Link:https://www.technopat.net/sosyal/indir/display-driver-uninstaller-ddu.2/download

BIOS, sürücü, PSU, RAM çoğu şeyden olabilir.

Daha fazla olmaya başladı. Ama FreeSync kapatmadım.

Sürücüler ilk başta takılma kasma yapar biraz deneyin. FreeSync kapatın. 22.11.2 stabil bir sürüm 2023 sürücülerinde sorun yaşayanlar bu sürümde çözüyor.

Sürücüler ilk başta takılma kasma yapar biraz deneyin. FreeSync kapatın. 22.11.2 stabil bir sürüm 2023 sürücülerinde sorun yaşayanlar bu sürümde çözüyor.

Tamam deniyorum şu an kapatacağım maç bitince FreeSync.

Tamam deniyorum şu an kapatacağım maç bitince FreeSync.

5-4 gün kullan. Dediğim gibi sürücü yükleyince birkaç gün az az takılma olabilir. Bunu bende yaşıyorum. AMD ayarlarınada elleme. Hala devam ederse, dönüş yaparsın. BIOS sürümü düşür/güncelle ya da sadece sürücü kurmayı deneriz.

Hocam ufak tefek var ya sanki ama bayağı gitti gibi.

Profili standart ayarına çektim ve FreeSync'yi kapattım AMD ayarlarından o kadar.

Discord'u yakın arkadaşlarımla kullanıyorum. Forumdan yazman daha iyi olur. Hemen bakarım zaten.

Tamamdır dönüş yapacağım teşekkürler.

Discord'u yakın arkadaşlarımla kullanıyorum. Forumdan yazman daha iyi olur. Hemen bakarım zaten.

Hocam selam bütün gün boyunca oyun girdim stutter neredeyse gitti ancak şöyle bir sıkıntı baş göstermeye başladı. Oyunlarda fazla efekt vs. çıkınca FPS sabit olmasına rağmen ekran yırtılıyor gibi akıcılık bir anda gidiyor böyle bir 2-3 saniye sonra düzeliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…