RX6600 çok fazla stutter mevcut

Hocam kartı yeni mi aldın? Bende yeni aldım aynı kartı ilk 3-4 böyleydi. Sonra düzeldi kendiliğinden.

Hocam bilgisayarın kendisi yeni alalı bir 5-6 ay oldu.

Hocam kartı yeni mi aldın? Bende yeni aldım aynı kartı ilk 3-4 gün böyleydi. Sonra düzeldi kendiliğinden.

Ya garip zaten bazen çok fazla oluyor bazen aha düzeldi olmuyor diyorum gene oluyor garip yani.

Şimdi saydığın oyunlarda ekran kartı kullanımı az olması normal işlemciye yük bindiriyor. Bu durumu azaltmak için grafikleri arttırabilirsin. Bir de öyle dene istersen.

Hocam ama ben istediğim şekilde oynayamayacak mıyım çok gölge falan göz yoruyor düzelse bile bana sıkıntı çıkartır. İşlemcim ile ekran kartım uyumlu diye biliyorum.

Hocam ama ben istediğim şekilde oynayamayacak mıyım çok gölge falan göz yoruyor düzelse bile bana sıkıntı çıkartır. İşlemcim ile ekran kartım uyumlu diye biliyorum.

R5 5500 RX 6600 kullanıyorum hazır sistem aldım birkaç ay önce özellikle FPS oyunlarında CS Low 1080p 400 FPS Valorant Ultra 200 250 FPS Rainbow Six de ise 250 300 highda işlemci ile kart uyumlu.

R5 5500 RX 6600 kullanıyorum hazır sistem aldım birkaç ay önce özellikle FPS oyunlarında CS Low 1080p 400 FPS Valorant Ultra 200 250 FPS Rainbow Six de ise 250 300 highda işlemci ile kart uyumlu.

İşlemciden mi yani nedir? Bu olay gerçekten canımı sıkmaya başladı.

Sanmam 2 işlemci de aynı sayılır sorun kart veya başka parçalarda olmalıdır sıcaklıklar ne durumda kart kullanımı ne durumda. Güç kaynağı kaç watt.

MSI Afterburner ile video attım bir önceki sayfada sistem yeni sıcaklıklar gayet normal. 650 watt 80 Plus.

MSI Afterburner ile video attım bir önceki sayfada sistem yeni sıcaklıklar gayet normal. 650 watt 80 Plus.

Şu an evden uzak yerdeyim internet tarayıcısı otomatik kısıtlı mod açmış kapatamadım video açılmadı dolayısıyla fakat PSU yeter bende de ASUS Dual RX 6600 model var sizin tam sıcaklık kaç derece göremediğim için söylemenizi istiyorum ben 10 saat Ultra RDR2 oynadim 60 derece FPS oyunlarında 40 45 derece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı