RX6600 çok fazla stutter mevcut

Şu an evden uzak yerdeyim internet tarayıcısı otomatik kısıtlı mod açmış kapatamadım video açılmadı dolayısıyla fakat PSU yeter bende de ASUS Dual RX 6600 model var sizin tam sıcaklık kaç derece göremediğim için söylemenizi istiyorum ben 10 saat Ultra RDR2 oynadim 60 derece FPS oyunlarında 40 45 derece.

Hocam fanı %50 de çalıştırıyorum buralar bayağı bir sıcak ona rağmen 45'lerde geziyor. Ekran kartının yük bindiği oyunlarda 50-52

Hocam fanı %50 de çalıştırıyorum buralar bayağı bir sıcak ona rağmen 45'lerde geziyor. Ekran kartının yük bindiği oyunlarda 50-52

Benim de değerler bu şekilde kart 60 derece oldu onda da 10 saat ultrada RDR 2 açtı ayrıca şunu sorayım RDR 2 gibi oyunlarda kart 60 FPS verebiliyor mu ultrada?

O zaman kesin bir şey diyemem ama 12100 F R5 5500'den bir tik daha iyi olmali yani sizde 400 gibi bir FPS almalısınız ayrıca RAM kaç MHz çalışıyor 3200 değilse 3200 yapın yani maksimum kaçsa RPM açın BIOS'tan o açmadan FPS 200 250 gibiydi CS Low'da.

O zaman kesin bir şey diyemem ama 12100 F R5 5500'den bir tik daha iyi olmali yani sizde 400 gibi bir FPS almalısınız ayrıca RAM kaç MHz çalışıyor 3200 değilse 3200 yapın yani maksimum kaçsa RPM açın BIOS'tan o açmadan FPS 200 250 gibiydi CS Low'da.

XMP ayarı açık 3200 MHz de çalışıyor. Ağır diyebileceğim Warzone vardı. Onda 75-100 FPS arası alıyordum.

Onda normal bende yanlış hatırlamıyorsam 90 100 gibi alıyordum.

Ama gene stutter vardı yani onda da. Ama şöyle bir gariplik vardı battleroyal başlamadan önce ısınmak için bizi atıyor ya. İşte oradayken acayip kasıyordu inene kadar takılmaktan yön değiştiremiyordum üçlü prizi değiştirdim ve oradaki takılmalar gitmişti.

Ama gene stutter vardı yani onda da. Ama şöyle bir gariplik vardı battleroyal başlamadan önce ısınmak için bizi atıyor ya. İşte oradayken acayip kasıyordu inene kadar takılmaktan yön değiştiremiyordum üçlü prizi değiştirdim ve oradaki takılmalar gitmişti.

PC'nin çektiği elektrik sorunlu olabilir mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı