RX6600 için en stabil sürüm hangisi?

T R O J A N

Decapat
RAM
ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2
Ekran kartı
ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB GDDR6 128 Bit
Anakart
ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm
Arkadaşlar son bir aydır Radeon uygulaması başlangıçta çalışmıyor kendim basıyorum açılmıyor açılmayınca da PC'yi kullanamıyorum Chrome falan açılmıyor. Oyuna girdiğimde oyunu görmüyor oyun için yaptığım ayarlar etkinleşmiyor. Birisi Allah rızası için şu dandik uygulamanın en kararlı sürümünü söylesin yoksa yakacağım bu AMD'yi.

DDU ile sil ve en son sürümü kur. Ben 6600XT ile en son sürümü kullanıyorum hiç sorun yok.

DDU ile silerek en güncel sürümü yükleyin.

DDU ile sil ve en son sürümü kur. Ben 6600 XT ile en son sürümü kullanıyorum hiç sorun yok.

En güncel sürüm en mantıklı olanıdır hocam o yüzden DDU ile sil ancak güvenli modda yapmanı tavsiye ediyorum.

Lütfen DDU ile sil demeyin belki 15 defadır DDU ile silip en güncel sürümü yüklemişimdir. Şu anda da en güncel yüklü zaten!

Lütfen DDU ile sil demeyin belki 15 defadır DDU ile silip en güncel sürümü yüklemişimdir. Şu anda da en güncel yüklü zaten!
Tamam belirtsen yazmazdık neden bu kadar agresif cevap veriyorsun ki?

Tamam belirtsen yazmazdık neden bu kadar agresif cevap veriyorsun ki?
Agresif cevap verdiğimi nereden anladın? Konuda belirtmeyi unutmuşum şimdi söyledim 🤣

O zaman bir önceki sürümden başlayarak geriye doğru deneyin.
Yaklaşık 6 sürüm öncesine kadar yükledim deneme yanılma yapmaktan sıkıldım artık ondan buraya sordum zaman kaybı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı