RX6600 sistem düşük FPS veriyor

Mertyilm

Hectopat
ASUS H610M-K, i3 12100F, RX6600, 16 GB 3200MHz RAM.
Sistemim yukarıda yazdığım şekilde ve arkadaşımda da aynı sistem va,r tek fark ekran kartı RTX 2060. Assetto Corsa ve GTA 5 Online'de benim kartım daha güçlü olmasına rağmen ben daha düşük FPS alıyorum. Assetto Corsa'da arkadaşım 90-100FPS alırken ben 55-75 arası FPS alıyorum. Tüm grafik ayarlarımız aynı hatta arkadaşımın grafik ayarları daha yüksek. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözümü yokmudur

AMD SOFTWARE üzerinden hız aşırtma gpu yaptım denedim şimdi fakat pek işe yaramadı.

O öyle değil işte. Bu ayar yalnızca birazcık çekirdek hızını artırır. Manüel ayarlamadan korkmuyorsan (korkman gereken bir sebep de yok) sana birkaç ayar veririm uygularsın. Burada detaylı bir rehberim var nasıl olduğunu merak ediyorsan.

AMD SOFTWARE üzerinden hız aşırtma gpu yaptım denedim şimdi fakat pek işe yaramadı.
Hocam amd adrenalin'i silip deneyin. demem o ki ddu ile driverları kaldırın, sonra tekrar kurarken gelişmiş seçeneklerden only driver'ı seçip deneyin. Ben hem fps drop hem de düşük fps sorunu alıyordum adrenalin software yüzünden. Redditte buldum bu çözümü de, bilmiyorum başka bir yolu var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…