RX6600 Stalker 2'de nasıl bir performans verir?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
RX6600, Ryzen 5 5500 sistemim var ve Stalker 2 oynayacağım çıktığı gün. Önerilen sistem gereksinimleri de 2K yüksek grafik ayarları için 3070 Ti istendiğini görünce bir afalladım. Benim sistemim 1080p medium-high ayarlarda nasıl bir performans verir. Bu ayarlarda fg ve FSR 3 açarak 60 üstü FPS elde edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
rtx açmazsan düz ayarları ultraya çekersen 60 fps ortalamada oynarsın ama rtxde açıcam dersen 20 fpslere düşersin orda frame generation gerekebilir bilgin olsun.

RTX açmazsan düz ayarları ultraya çekersen 60 FPS ortalamada oynarsın ama RTX'de açacağım dersen 20 FPS'lere düşersin orada Frame Generation gerekebilir bilgin olsun.

RTX ile işim yok hocam. Kartımın gücünü biliyorum girmem o işlere.

2K Yüksek Grafik ayarları için 3070 Ti istemesi gayet normal. 1080p FSR 3 ile 60 FPS elde edersiniz diye düşünüyorum.

Bakalım umarım dediğiniz gibi olur. En son FF16 girdim orta ayarlarda FSR açık olmasına rağmen 30 FPS görünce bir korkmadım değil. Bunda da bunu yaşamayız umarım.

RTX ile işim yok hocam. Kartımın gücünü biliyorum girmem o işlere.

Bakalım umarım dediğiniz gibi olur. En son FF16 girdim orta ayarlarda FSR açık olmasına rağmen 30 FPS görünce bir korkmadım değil. Bunda da bunu yaşamayız umarım.
FF16 sorunlu çıkış yaptı zaten optimizasyon olarak. Fakat FSR açık orta ayarlarda nasıl 30 FPS gördünüz tuhaf geldi. Lakin High ayarlarda FSR açıkken 70 üstü alıyor o kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FF16 sorunlu çıkış yaptı zaten optimizasyon olarak. Fakat FSR açık orta ayarlarda nasıl 30 FPS gördünüz tuhaf geldi. Lakin High ayarlarda FSR açıkken 70 üstü alıyor o kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demosunu oynadığımda böyle değildi hocam FF16 şimdi düzelmiş Patch'ler ile. Ama bu videodaki gibi 70 üstü FPS de vermiyor. High ayarlarda FSR Kalitedeyken genelde 50FPS'ler de geziyor. Bu videoda hem RAM 32 GB hem de işlemci kuvvetli.

Beyler, oyun bekledğinizden iyi performans veriyor açıkcası bende şaşırdım asus r9 390x kullanıyorum, 13 yıl civarı oldu alalı. sanırım oyun açılırken shader complaining yapıyor bütün txr lere, fsr 3 ile de güzel bi ayar çekince medium da 60 fps alıyorum. amd hayat kurtarır

Oyun bekledğinizden iyi performans veriyor açıkçası bende şaşırdım ASUS R9 390X kullanıyorum, 13 yıl civarı oldu alalı. Sanırım oyun açılırken shader complaining yapıyor bütün txrlere, FSR 3 ile de güzel bir ayar çekince medium da 60 FPS alıyorum. AMD hayat kurtarır

Bende RX6600 ile FSR ve FG açık High ayarlarda 70-80 FPS arası değerler alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı