Sorun sistem yüzünden mi? Driver yüzünden mi anlamadım. @kino hocam işlemcin ekran kartı için yeterli demişti. O zaman 8 GB RAM takılıydı şu an 16 GB takılı fakat çok FPS değişmedi. Aklım almıyor hocam. GT730 takılıydı Valorant'ta 100FPS veriyordu RX6600 130 veriyor üstüne drop var.
Ben önceden Battlefield 5 oynarken işlemciyi yüzde 40 kullanırdı şimdi yüzde 70 80'e kadar çıkıyor kullanım ayarlarla oynamadığım halde ultrada bir bit yeniği var belli ama dur bakalım
Ben önceden Battlefield 5 oynarken işlemciyi yüzde 40 kullanırdı şimdi yüzde 70 80'e kadar çıkıyor kullanım ayarlarla oynamadığım halde ultrada bir bit yeniği var belli ama dur bakalım.
@Sydraaa oyunda sıkıntı olabilir bir süredir oynamadım. Oyun içi kullanım değerlerini kontrol et. Bir de Valorant ekran kartının ve tüm sistemin test edileceği oyun değil. RDR2, CP77, GoW, AC Valhalla, Elden Ring gibi daha ağır oyunlarda ayar köklersen daha iyi tecrübe edersin sistem nasıl davranıyor.
@Sydraaa oyunda sıkıntı olabilir bir süredir oynamadım. Oyun içi kullanım değerlerini kontrol et. Bir de Valorant ekran kartının ve tüm sistemin test edileceği oyun değil. RDR2, CP77, GoW, AC Valhalla, Elden Ring gibi daha ağır oyunlarda ayar köklersen daha iyi tecrübe edersin sistem nasıl davranıyor.
Valorant için değil ortalama 200 FPS civarı olması gerekirdi ister RX 6600 takılı olsun ister RTX 4090. Ama bu oyunun performansı sistemin alt donanımlarına bağlı tamamen, ekran kartı da dahil tam performans için büyük oyunları denemen lazım.