RX6600 ve i5 9400F sistemde Valorant kasıyor

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
RAM
16 GB 2666MHz
Ekran kartı
RX6600
Anakart
ASUS PRIME H310M-K R2.0
İşlemci
i5 9400F
Hiçbir şekilde bu oyunu oynatmıyor. Hep drop sağa sola çevirirken donmalar kafayı sıyarmak üzereyim bir de bu kartı bana önerenler ve hala savunanlar var. Satıp 1660 Super alacağım yeminle. Bir çözümü yok mudur?

Düz ileri bakarken 140 fakat sağa sola çevirirken anlık 50 belki 12'lere bile düşebiliyor.

Peki hocam GT730 ile nasıl daha yüksek FPS alabiliyorum? Hadi ekran kartına yük vermiyorsunuz diyelim grafik ayarlarını en Full'e çekince bile neden bir şey değişmiyor.

Peki hocam GT730 ile nasıl daha yüksek FPS alabiliyorum? Hadi ekran kartına yük vermiyorsunuz diyelim grafik ayarlarını en Full'e çekince bile neden bir şey değişmiyor.

Dediğim gibi zaten senin sistemde sıkıntı var format at WHQL olan en güncel sürücüleri yükle.

Hayır atmadım. Projeleri taşıyabilecek alanım yok fakat o kadar sinir oldum ki çözülebileceğinden emin olsam şu an atarım.

Ben her zaman yeni bir donanımdan sonra diski temizleyerek sıfırdan kurulum yapmayı tercih ederim.

Sürücüyü de her zaman önce silip, sonra sitesinden indirerek kur temiz olması için. Radeon Software üzerinden güncellemeyi tavsiye etmiyorum.

Hocam cevap verirseniz şimdi ISO dosyasını yükleyip yapacağım.

Formati kuru kuru Windows'u yeniden kurarak değil, o diski komple temizleyerek atacaksın sana lazım dosyaları başka bir diske ya da USB'ye kopyaladıktan sonra.

Bunu yapacaksan format at, diğeri hikaye.

Formati kuru kuru Windows'u yeniden kurarak değil, o diski komple temizleyerek atacaksın sana lazım dosyaları başka bir diske ya da USB'ye kopyaladıktan sonra.

Bunu yapacaksan format at, diğeri hikaye.

Rufus ile USB'ye ISO dosyasını yazdırıp sonra diski silip üzerine kurulum yapmayacak mıyım hocam? Anlamadım.

Rufus ile USB'ye ISO dosyasını yazdırıp sonra diski silip üzerine kurulum yapmayacak mıyım hocam? Anlamadım.

Evet onu yapacaksın. Hayır Windows kurulum ekranında bir dosyaları koruyup yalnızca Windows yükleme bir de gelişmiş olan diski tamamen silerek yapma var. Sen gelişmiş olanı seçeceksin.

Çoğu nedensiz sorun Windows'un dosyalarının bozulması ile oluşur, büyük ihtimal sorununuz çözülür hocam format ile.

Bu gece yarısı ya da yarın sabah formatı yapıp konuyu güncelleyeceğim @kino hocam 2'nize de teşekkür ederim. Saygıdan kusur ettiysem kusura bakmayın. 5 arkadaş hızlıca Valorant girelim dedik bir girdim oyuna oyun oynanamayacak kadar kasıyordu bende haliyle sinirlendim. Kusura bakmayın. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı