RX6600 ve i5 9400F sistemde Valorant kasıyor

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
RAM
16 GB 2666MHz
Ekran kartı
RX6600
Anakart
ASUS PRIME H310M-K R2.0
İşlemci
i5 9400F
Hiçbir şekilde bu oyunu oynatmıyor. Hep drop sağa sola çevirirken donmalar kafayı sıyarmak üzereyim bir de bu kartı bana önerenler ve hala savunanlar var. Satıp 1660 Super alacağım yeminle. Bir çözümü yok mudur?

Eleman 9 gün önce yüklemiş videoyu bana hiç de RX 6600 takılıyor gibi gelmedi. Suçu neden karta attığını sorabilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel driver mı?

AMD'de aslında driver güncel tutmak bir tık sorunlu oluyor güncel sürümün bir alt sürümünü kullanıyorum.

Eleman 9 gün önce yüklemiş videoyu bana hiç de RX 6600 takılıyor gibi gelmedi. Suçu neden karta attığını sorabilir miyim?

Bu ekran kartını sizinle beraber monte ettik hocam. O zamanlarda size konu açtım 16 GB RAM yapın düzelir dediniz hiçbir şey değişmedi. Yani ekran kartı dışında bir sorun kalmadı GT730 ile daha çok FPS alıyordum.

FPS'iniz kaç acaba?

Düz ileri bakarken 140 fakat sağa sola çevirirken anlık 50 belki 12'lere bile düşebiliyor.

Valorant zaten işlemci oyunu suçu neden hep AMD tarafında arıyorsunuz anlamıyorum bende de RX 6600 var bal gibi oynatıyor senin sistemde sıkıntı var.
Peki hocam GT730 ile nasıl daha yüksek FPS alabiliyorum? Hadi ekran kartına yük vermiyorsunuz diyelim Grafik ayarlarını en fulle çekince bile neden bir şey değişmiyor.

Valorant zaten işlemci oyunu suçu neden hep AMD tarafında arıyorsunuz anlamıyorum bende de RX 6600 var bal gibi oynatıyor senin sistemde sıkıntı var.

Peki hocam GT730 ile nasıl daha yüksek FPS alabiliyorum? Hadi ekran kartına yük vermiyorsunuz diyelim grafik ayarlarını en Full'e çekince bile neden bir şey değişmiyor.

Bu ekran kartını sizinle beraber monte ettik hocam. O zamanlarda size konu açtım 16 GB RAM yapın düzelir dediniz hiçbir şey değişmedi. Yani ekran kartı dışında bir sorun kalmadı GT730 ile daha çok FPS alıyordum.

Benim gördüğüm ve bildiğim RX 6600 ile Valorant arasında bilinen herhangi bir "özel" sorun yok. Ben 6600 XT ile akıyorum, diğeri RTX 3060 ile akıyor, başkası 6600 ile akıyor. Ortam böyle.

Yeni karttan sonra hiç format attın mı sistemine?

Yeni karttan sonra hiç format attın mı sistemine?

Hayır atmadım. Projeleri taşıyabilecek alanım yok fakat o kadar sinir oldum ki çözülebileceğinden emin olsam şu an atarım.

Sürücüleri güncelleyip tekrar dener misiniz?
Güncelliyorum tamamdır.
1682716337300.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı