Hiçbir şekilde bu oyunu oynatmıyor. Hep drop sağa sola çevirirken donmalar kafayı sıyarmak üzereyim bir de bu kartı bana önerenler ve hala savunanlar var. Satıp 1660 Super alacağım yeminle. Bir çözümü yok mudur?
Bu ekran kartını sizinle beraber monte ettik hocam. O zamanlarda size konu açtım 16 GB RAM yapın düzelir dediniz hiçbir şey değişmedi. Yani ekran kartı dışında bir sorun kalmadı GT730 ile daha çok FPS alıyordum.
Peki hocam GT730 ile nasıl daha yüksek FPS alabiliyorum? Hadi ekran kartına yük vermiyorsunuz diyelim Grafik ayarlarını en fulle çekince bile neden bir şey değişmiyor.
Peki hocam GT730 ile nasıl daha yüksek FPS alabiliyorum? Hadi ekran kartına yük vermiyorsunuz diyelim grafik ayarlarını en Full'e çekince bile neden bir şey değişmiyor.
Bu ekran kartını sizinle beraber monte ettik hocam. O zamanlarda size konu açtım 16 GB RAM yapın düzelir dediniz hiçbir şey değişmedi. Yani ekran kartı dışında bir sorun kalmadı GT730 ile daha çok FPS alıyordum.
Benim gördüğüm ve bildiğim RX 6600 ile Valorant arasında bilinen herhangi bir "özel" sorun yok. Ben 6600 XT ile akıyorum, diğeri RTX 3060 ile akıyor, başkası 6600 ile akıyor. Ortam böyle.