RX6600 ve R3 3100 düşük FPS veriyor

Hem işlemciniz zayıf hem de Warzone işlemciyi sömüren bir oyun. i3 12100F RX6600 ikilisiyle bile yer yer darboğaz yaşıyordum Warzone'da.
Darboğaz denemez ona. Oyunun optimize olmaktan inanılmaz uzak bir yapısı var. Yoksa i3-12100F canavar gibi bir işlemci.

İşlemci upgrade etmeniz lazım. Minimum Ryzen 5500 alırsanız rahat edersiniz. Şu an hangi yöntemi denerseniz deneyin bu sıkıntıyı düzeltemezsiniz. Hem sana kim dedi Ryzen 3 3100 ile RX6600 kullan diye şaşırtıcı bir durum.
İşlemci uzun zamandır vardı zaten uygun bulunca ekran kartını aldım.

Hem işlemciniz zayıf hem de Warzone işlemciyi sömüren bir oyun. i3 12100F RX6600 ikilisiyle bile yer yer darboğaz yaşıyordum Warzone'da.
Atık biraz idare edip bir süre sonra yükseltirim. Yapacak bir şey yok.

İşlemci yükseltmesi lazım hocam. 3100 hayatta yetmez o karta. Zaten oyunun değişik bir optimizasyonu var.
2-3 ay idare edeceğim böyle artık. Teşekkür ederim.

Hocam ama oyundayken hem ekran kartı hem işlemci yüzde 50-60 civarında çalışıyor. İşlemci neden tam çalışmıyor?

Warzone 2.0'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer 2.0 ise oyunda optimizasyon sıkıntısı var. Aynı şekilde benim işlemcimin bütün çekirdekleri %40-50 civarlarında çalışırken GPU %70-80 civarlarında çalışıyor. Optimizasyon kaynaklı bir sorun. Eski Warzone'u diyorsanız da işlemcinizin bütün çekirdeklerinin kullanım miktarını açın. Muhtemelen alt çekirdekler yer yer %100 kullanıyor, ortalama olarak %50-60 gösteriyor size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı