RX6600 WattMan hatası

DarL

Femtopat
Daha fazla  
RX 6600 almayı düşünüyorum ama RX 6600 ile araştırma yaptığımda WattMan hatası ve diğer hatalarla karşılaşıyorum ama öğrendim ki WattMan hatası çoğunlukla ekran kartı dışında oluşan hata imiş.
RAM frekansı, PSU yetersizliği, PSU koruması ve vs.
bu konuda bilgili kişiler tarafından bana hangi tür bir RAM, PSU, ve öbür donanımlar almam konusunda yardımcı olabilecek ve fikrini paylaşacak kişilere teşekkürler ediyorum.
İşlemci Ryzen 5 5600.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 almayı düşünüyorum ama RX 6600 ile araştırma yaptığımda WattMan hatası ve diğer hatalarla karşılaşıyorum ama öğrendim ki WattMan hatası çoğunlukla ekran kartı dışında oluşan hata imiş.
bu konuda bilgili kişiler tarafından bana hangi tür bir RAM, PSU, ve öbür donanımlar almam konusunda yardımcı olabilecek ve fikrini paylaşacak kişilere teşekkürler ediyorum.
İşlemci Ryzen 5 5600.
Bu aralar nadir görüyorum bu hatayla karşılaşan kullanıcıları.Kaliteli bir psu ile de sorun yaşamazsınız.

Güvenilir markalardan PSU tercihi yapmak en önemli etken; ikincisi de dual channel kullanacaksınız RAM marka, model ve CL/MHZ değerleri aynı olan ürün tercih etmek.

Son düzenleme:
İşlemci Ryzen 5 5600.

Hocam ben yakın zamanda RX6600 sistem topladım ve Corsair 8.2 3200MHz RAM, FSP Hydro K Pro 500W PSU ile besledim ve 4 aydır ne WattMan ne başka bir hata alıyorum. Burada NVIDIA fanboyu birkaç kişi illaki gelip AMD pişmanlıktır diyecektir ama bilgisayar toplamayı bileni emin olun gayet memnun ediyor. Sizde benim söylediğim bu parçaları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hocam ben yakın zamanda RX6600 sistem topladım ve Corsair 8.2 3200MHz RAM, FSP Hydro K Pro 500W PSU ile besledim ve 4 aydır ne WattMan ne başka bir hata alıyorum. Burada NVIDIA fanboyu birkaç kişi illaki gelip AMD pişmanlıktır diyecektir ama bilgisayar toplamayı bileni emin olun gayet memnun ediyor. Sizde benim söylediğim bu parçaları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Frisby, Powerboost, Rampage gibi dandik markalarda +80 falan görünce iyi olduğunu zannediyorlar işte gel de anlat.

İşlemci Ryzen 5 5600.

Evet bu konuda haklısınız ben genellikle RAM ya da işlemciye hız aşırtma yaptığım zaman WattMan alıyorum en az bir 600 watt 80 + Bronze sertifikalı PSU gerekli
RAM olarak da 2 adet bundan takabilirsiniz.

Suçu da AMD ekran kartlarına atıyorlar ya sonra. O daha komik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bak bakayım şu sorunlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı