RX6600 XT vs RTX 3060

İkisini de kullandım şu an aktif olarak RX 6600 XT kullanıyorum saf FPS olarak 3060'dan daha önde driver sorunları vs de yaşamadım RTX ve DLSS için 3060 al diyorlar ama RTX açtığında FPS çok düşüyor DLSS açman lazım DLSS açınca da görüntü bulanıyor o yüzden 3060 da çok kullanmadım RTX ve DLSS'i fiyat olarak 6600 XT daha düşük bence 6600 XT tercih etmelisin.

AMD nin sürücü sorunları ile uğraşacağıma RTX tarafına geçmeyi tercih ediyorum. Ayrıca oyunlarda gitgide çoğalıyor DLSS. Tabii ki tercih meselesi.
Hocam yıllardır kaç tane bilgisayar değiştirdim ve hiç birinde amd tarafından sorun yaşamadım. Boş karalama gibi duruyor yazdığın. Her markanın her parçasında sorun yaşanabilir sonuçta bu teknoloji. Hiç bir şeyin garantisi yok.

AMD nin sürücü sorunları ile uğraşacağıma RTX tarafına geçmeyi tercih ediyorum. Ayrıca oyunlarda gitgide çoğalıyor DLSS. Tabii ki tercih meselesi.

1- Hangi sürücü sorunları?
2- 8-10K paraya neden daha güçsüz kart alıp üzerine DLSS ile görüntü kalitemi bozayım?

1- Hangi sürücü sorunları?
2- 8-10K paraya neden daha güçsüz kart alıp üzerine DLSS ile görüntü kalitemi bozayım?
Bende görüntü bozulmuyor hocam, bozulsa da fark edilecek seviyede değildir.
Kilitlenme, görüntü gidip gelmesi, düşük hashrate v.b sorunlar yaşayan tanıdıklarım var çevremde.
Ayrıca 5-6 fps fark için 6600 XT almayı düşünmüyorum. Düşüncemi belirttim herkes gibi.

Bende görüntü bozulmuyor hocam, bozulsa da fark edilecek seviyede değildir.
Kilitlenme, görüntü gidip gelmesi, düşük hashrate v.b sorunlar yaşayan tanıdıklarım var çevremde.
Ayrıca 5-6 fps fark için 6600 XT almayı düşünmüyorum. Düşüncemi belirttim herkes gibi.

Görüntü gidip gelmesi yaşıyorlarsa bu kablo kaynaklı olabilir ona baksınlar eskiden bana da oluyordu. Masa her sallandığında kesiliyordu sonra baktım HDMI kablosu üretim hatalıymış. Kilitlenme sorunu her parçadan kaynaklı olabilir genel bir test yapılırsa iyi olur, bozuk işletim sistemi bile buna neden olabiliyor. Hashrate ise ayar sorunu biraz daha kurcalasınlar uygun olanı bulurlar elbet.

Görüntü gidip gelmesi yaşıyorlarsa bu kablo kaynaklı olabilir ona baksınlar eskiden bana da oluyordu. Masa her sallandığında kesiliyordu sonra baktım HDMI kablosu üretim hatalıymış. Kilitlenme sorunu her parçadan kaynaklı olabilir genel bir test yapılırsa iyi olur, bozuk işletim sistemi bile buna neden olabiliyor. Hashrate ise ayar sorunu biraz daha kurcalasınlar uygun olanı bulurlar elbet.

Hocam uyumlu olur mu şöyle birazını ayarladım.

Sapphire Pulse RX 6600 XT.
R5 5600X.
B550-A Pro.
Samsung 970 EVO Plus okuma hızı: 3500Mb/s yazma hızı: 3300Mb/s
Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16.
Corsair RM 650W.
Corsair 4000D airflow kasa.
Corsair iCUE QL120 RGB kasa fanı 12cm (1 tanesi normal fan 2 tane egzoz fan ya da 1 tane egzoz fan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı