Çözüldü RX6600 zamanla FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Z4GOR

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD RX 6660
İşlemci
AMD 5 5500
Dostlar selam, ben yaklaşık 8 9 ay önce AMD sistem aldım zamanla oyunlarda FPS düştüğünü fark ettim, eskiden Valorant da sabit 165 oynarken su aralar 130 140 150'ye düşmeye başladı. Ekran kartı driveri güncel önerisi olan arkadaşları post altına bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemle 250 - 300 FPS alıyorum. Bilgisayarınızı yoran programlar olabilir. Bilgisayarın çok yavaşladığını hissediyorsanız format atmanızı öneririm. Bu ihtimal olmayabilir fakat yine de söyleyim: İşlemci termal macunu uzun süre yenilenmediyse ısınmadan dolayı performansını düşürüyor olabilir.

Dostlar selam, ben yaklaşık 8 9 ay önce AMD sistem aldım zamanla oyunlarda FPS düştüğünü fark ettim, eskiden Valorant da sabit 165 oynarken su aralar 130 140 150'ye düşmeye başladı. Ekran kartı driveri güncel önerisi olan arkadaşları post altına bekliyorum.
Hocam tek valodamı bu sorun?

Hocam tek valodamı bu sorun?

CS:GO'da 20 30 FPS düştü.
Ama evet Valorant'ta biraz daha fazla en çok oynadıgım aktif olarak Valorant zaten.

Aynı sistemle 250 - 300 FPS alıyorum. Bilgisayarınızı yoran programlar olabilir. Bilgisayarın çok yavaşladığını hissediyorsanız format atmanızı öneririm. Veya bu ihtimal olmayabilir fakat yine de söyleyim: İşlemci termal macunu uzun süre yenilenmediyse ısınmadan dolayı performansını düşürüyor olabilir.

Ne zamandır kullanıyorsun dostum.

1080p de mi alıyorsunuz bu FPS'i yoksa daha yüksek çözünürlüklerde mi? Eğer 1080p ise bu pek normal değil.

CS:GO'da 20 30 FPS düştü.
Ama evet Valorant'ta biraz daha fazla en çok oynadıgım aktif olarak Valorant zaten.

Ne zamandır kullanıyorsun dostum.

İşlemciyi 1 hafta önce sıfır aldım. Ekran kartını da 1 hafta önce ikinci el aldım. Önceden Ryzen 3 2200G + RX 460 kullanıyordum CS:GO'da yine 100 - 200 arası FPS veriyordu. 4:3 1024 ayarında.

1080p de mi alıyorsunuz bu FPS'i yoksa daha yüksek çözünürlüklerde mi? Eğer 1080p ise bu pek normal değil.

Oyun içi çözünürlüğü 1920x1080'e aldığım zaman biraz daha düşüyor sonrasında normale döünyor ama 5:4 yani 1280x1024'e geçtiğim zaman daha akıcı ve temiz bir oyun geçiriyorum FPS ve akıcılık hakkında konuşmak gerekirse.

Ekstra olarak Adana'da olduğum için kasa fazla ısınıyor klima açık olmasına rağmen.

Kaç derecelerden bahsediyorsunuz.

Oyun içi çözünürlüğü 1920x1080'e aldığım zaman biraz daha düşüyor sonrasında normale döünyor ama 5:4 yani 1280x1024'e geçtiğim zaman daha akıcı ve temiz bir oyun geçiriyorum FPS ve akıcılık hakkında konuşmak gerekirse.

Ben Ryzen 5 1600 GTX 1060 sistemde 1080P'de 165e kitleyip ortalama 160 FPS ile oynuyorum bence bir sıkıntı var gibi.

Kaç derecelerden bahsediyorsunuz.

Valorant League of Legends CS:GO'da CS:GO'da 50 -67 arası gidip geliyor fakat FiveM roleplay da kasanın camını çıkarmadığım zaman 63 65 dereceden aşağıya düşmüyor bazen 70 dereceyi de görebiliyor FiveM'i biliyorsunuzdur illaki bilmiyorsanız açıklayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı