RX6750XT vs RTX4060 Ti

Destek kesildi derken ne anlamda destek kesildi açıklar mısın?

DLSS 3.0 var mı 3000 serisinde.

Gülme emojisi atan arkadaşlar komik olan şey nedir? AMD kartlarinizin 12 GB VRAM'ini kullanamayacaginiz gerçeğini duymak istemiyor musunuz :)

Al güzel kardeşim kullanamıyor değil mi vrami😀

Ekran Görüntüsü (54).png

Son düzenleme:
DLSS 3.0 var mı kardeşim 3000 serisinde.

Al güzel kardeşim kullanamıyor değil mi vrami😀

Eki Görüntüle 2229492

DLSS 3.0'ın nasıl çalıştığından haberin yok sanırım 3000 serisinde stabil çalışmazdi o teknoloji.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur kardeşim kullanmıyor. Spider-Man dışında 9 GB üstüne bile çıkamıyor kart. Orada ne ayar yaptın da o kadar yukseltebildin o kullanımı. Keskinlestirme falansa NVIDIA kartlarda ona ihtiyacımız yok teknolojileri sayesinde :)

DLSS 3.0'ın nasıl çalıştığından haberin yok sanırım 3000 serisinde stabil çalışmazdi o teknoloji.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur kardeşim kullanmıyor. Spider-Man dışında 9 GB üstüne bile çıkamıyor kart. Orada ne ayar yaptın da o kadar yukseltebildin o kullanımı. Keskinlestirme falansa NVIDIA kartlarda ona ihtiyacımız yok teknolojileri sayesinde :)

Evet açabildiğim her şeyi açtım çözünürlüğü fulledim AMD'nin kas gücü 12 GB VRAM'i kullanmaya yetmez diyen siz değil misiniz buyurun bal gibi de kullanıyor ve 70 75 FPS'te bunları yapıyor 60 FPS sınırlama koydum sağ üste bakacak olursanız kaldırınca dediğim gibi 70leri geçiyor.

Evet açabildiğim her şeyi açtım çözünürlüğü fulledim AMD'nin kas gücü 12 GB VRAM'i kullanmaya yetmez diyen siz değil misiniz buyurun bal gibi de kullanıyor ve 70 75 FPS'te bunları yapıyor 60 FPS sınırlama koydum sağ üste bakacak olursanız kaldırınca dediğim gibi 70leri geçiyor.

İşte o fulledigin ayarların çoğunu DLSS açınca otomatik açılıyor ve VRAM'e ihtiyaç kalmıyor. Ayrıca ileride bu ayarlarda oynayamayacaksin RX 580 8 GB i kullanabiliyor mu?

Gülme emojisi atan arkadaşlar komik olan nedir? AMD kartlarinizin 12 GB VRAM'ini kullanamayacaginiz gerçeğini duymak istemiyor musunuz :)

4000 serisi iyidir. Sifir alacaksan 3000 serisine çok yaklaşmaya gerek yok. DLSS 3 ve fg çok iyi teknolojiler. Ayrıca Ventus gayet iyi neden almayasin ki?
Daha fazla ısındığına ve ses çıkardığına dair yorumlar gördüm.

MSAA 16X ayarı mesela görüntüde hiçbir fark olmaz ama ekran kartına aşırı yük bindirir. Sana 2 fotoğraf koysam biri DLSS açık diğeri MSAA 16X açık. Hangisinin hangisi olduğunu anlayamazsın bile.

Daha fazla ısındığına ve ses çıkardığına dair yorumlar gördüm.

Kulaklıkla kullanmayacak misiniz? Ben arada sırf keyfi fani %100'e çekiyorum. Sorun çıkmıyor 2 fanli kart zaten çok ses çıkartmaz.

Anladım. Sanırım Ventus almasam daha iyi. Peki bu nasıl 3070Ti alınır mı? Gözlemlediğim kadarıyla ikisinden de daha güçlü.
FG yok demiştin. Bir de çok daha fazla güç tüketiyor 3070Ti.
Yok dostum eski serileri almanı önermiyorum. Şu anda AMD'nin pazar payı %15 falan NVIDIA karşısında yani AMD 3 sene sonra artık kar edememeye başlasa senin ekran kartına update ve yeni teknolojilerin geleceği garanti olmaz. Benim 10+ yıllık NVIDIA kartıma hala update geliyorsa bu şirketin harcayarak parası olduğu anlamına gelir çünkü bana update getirmek zorunda değil. NVIDIA biraz garanti ata oynamak gibidir ve bizim gibi fakir ülkelerde harcadığın paranın uzun süre sana yarar sağlaması büyük avantajdır. Sana tavsiyem ekran kartını hangi marka alırsan al fakat 7500F ve DDR5 bir sistem topla çünkü bu sistem ile ileride upgrade şansın olacak.

Dostum, RDR 2 Ultra grafik ayarlarında 1.500X ölçeklemede oynuyorum. 60-70 FPS alıyorum ve 12048 MB VRAM kullanımı oluyor. Kısacası yetmiyor. İnanmıyorsan SS atıp kanıtlayabilirim.

DLSS ve FSR her oyunda yok ve tekrar söylüyorum bunları kullanacağınızı düşünmüyorum çünkü görüntüyü çöp ediyor. Anlıyorsunuz bir kötülük olduğunu. Onun yerine saf güçte üstün olan RX 6750 XT'yi alın kafanız rahat olsun.

FSR DLSS'in yanına yaklaşamaz ve gereksizde değil çoğu yerde ihtiyaç duyuluyor DLSS'e ve DLSS 3'te görüntüyü bozmuyor nvidianin çoğu oyunda DLSS olmasida bir arti AMD'nin getirdiği oyunlar çok az ve çoğunda frame generetion desteği bile yok örnek Horizon forbidden West FSR 3 bekliyordum FSR 2.2 zor geldi frame generationda yok mecbur mod kurdum oda berbat gözüküyor.

İyi saçmaladınız sizin mantığınıza göre GT 730 4 GB'ı kullanabiliyor mu?

Yani VRAM'e gerek yok :)
Şu anda DLSS sayesinde zaten MSAA açmamıza gerek kalmıyor. Bu yüzden 8 GB VRAM yetiyor. Sen çok nadiren 12 kullanıyorsun şu anda belki ama ileride kullanamayacaksin Full ayarlarda oynayamayacagin için. Senin kartın 12 GB kullaniyorken 4060 6-7 GB kullaniyor o oyunda.

Ayrıca o kart normalde 2 GB RTX 4060 Ti 16 GB gibi boş bir kart o da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı