Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte B450M S2H MB
AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU
Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU
XPG Gammix D30 2x8 GB RAM
Apacer AS2280P4 512GB SSD
- Meslek
- IT Uzmanı
Fanboyluğu siz yapıyorsunuz. Teknoloji olarak önde diyorsun karşı tarafın eli armut toplamıyor. Sırf DLSS için 3060 almıştım, AMD'ye geçince gördüm ki FSR ile DLSS'in hiçbir farkı yok, üstelik DLSS tensor çekirdeklerini kullanıyor, FSR ise tamamen yazılım. AMD'nin FG'ına da input lag yapıyor falan diyorlardı. Kardeşimin laptopta ve kendi PC'imde Ghosts of Tsushima'da denedim ikisi de neredeyse aynı ve benim PC'de görüntü daha keskindi. AMD muadil kartı çok daha ucuza satıyor ve daha fazla VRAM koyuyor. Kesinlikle AMD tercih edilmeli, Nvidia kafasını yapay zekaya gömmüş durumda oyuncu ekran kartlarını zaten alan alıyor kafasında satmaya başladılar, ufacık bir gelişme görsem tamam diyecem de yok yani.Dostum şu an sende AMD fanboyluğu yapıyorsun farkında değilsinfanboylardan gerçekten nefret ederim hangi kart iyise marka bakmaksızın onu almak lazım. 6750XT ise saf güç olarak bazı oyunlarda öne geçse de 4060 Ti teknoloji konusunda daha önde bir kart ve daha rahat ettirecektir. Ama fanboy olmadığım için 4060 Ti karşısında 7700XT'yi savunurum çünkü güç olarak her türlü önde oluyor.
Ayrıca bunu fiyata bakmaksızın diyorum eğer 6750XT ve 4060 Ti arasında 2-3K'den fazla fark varsa gerek yok 6750XT alınır.