RX6750XT vs RTX4060 Ti

Katılıyorum sırf VRAM fazla diye Frame Generation kaybetmek ve DLSS 3 kaybetmek mantıksız her oyunda VRAM'i fullemiyor konuda 7700XT olsa oda iyi derdim ama 4060 Ti her türlü daha mantıklı ben bile GTX 1660S'le FSR kullansam bile kötü olduğu yerleri söylerim çünkü DLSS daha iyi ondan 4070 Super'e geçeceğim dert tasam kalmayacak. AMD'de FSR gelmişmi gelmemismi muhabetinden iyidir.

RTX 3080'in 10 GB VRAM'e sahip olduğunu da unutmamak gerek 3080'e bile o VRAM yeterken 4060'a 8 GB neden yetmesin 12 GB i 1080p de tam kullanabilecek en düşük kart 4070 Ti bence.

RTX 3080'in 10 GB VRAM'e sahip olduğunu da unutmamak gerek 3080'e bile o VRAM yeterken 4060'a 8 GB neden yetmesin 12 GB i 1080p de tam kullanabilecek en düşük kart 4070 Ti bence.

Evet öyle yetiyor genel olarak 4070 Super'i ileriye dönük alacağım en azından kart 2K'den düştüğü zaman 1080P'de bir iki yıl fazladan oynayabilirim diye düşünüyorum.

Böyle bir inceleme var. Her zaman kulaklık kullanılmayabilir.

Dandik model olmasa vatandan o sistemi alırdım ama işte. O kadar para veriyorsam memnun kalmak isterim.

Bu fiyata 4070S gelirken neden 6800XT alsın?

Aralarında 3000 TL var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4070S performans olarak daha üstün bir kart bir de bunun üstüne çok iyi bir Ray Tracing performansı ve DLSS 3 desteği var. Sürücü ve yazılım olarak NVIDIA ile AMD'yi̇ kıyaslamaya bile gerek yok.

Son düzenleme:
RX 60xx serisi sıfır olarak alınmaz ve güncel teknoloji olarak da RTX 40xx serisi öne çıkıyor. RTX 4060 Ti hayırlı olsun. RTX 30xx serisinin sıfır olarak alınmayacağı gibi RX 60xx serisi de sıfır olarak alınmaz.

Kral dandik değil emin olabilirsin en kaliteli üründe bile böyle inceleme yapan adamlar çıkar. Fan sesi rahatsız etmiyor merak etme. Hele serinse odan hiç fanlarin yükselmesine gerek kalmaz. MSI kalitelidir. En kötü undervolt yaparsin az bir şey. Bir de fan ayarlarını düzeltirsin olur biter.

Attığım videoda uçurum olmasının sebebi işlemcinin o ekran kartıyla darboğaz yaşamaması.
Al o halde 4090 ile 5600x'in imtihanı FPS farkı iyice uçuyor 3080'den 4090'a çıkarınca 5600x'i.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…