Mantıklı.Tamamdır o zaman 12400F alıyorum 12100'den geçilmesi mantıklı değil mi?
Mantıklı.Tamamdır o zaman 12400F alıyorum 12100'den geçilmesi mantıklı değil mi?
+4 verimlilik çekirdeği, +2MB önbellek ve 100MHz daha yüksek Turbo hız. Kısaca oyun için de fark olur.
O kadar fiyat farkına değmez ve üstüne soğutucu masrafı da girecek siz bedava zannettiniz sanırım.
Yoo ben 1 yıldır kullanıyorum 75'i geçemedim bile. 5600 ile karıştırdın galiba?Değer veya değmez demedim. Fark olduğunu söyledim. 12400F icin stok soğutucuda yeterli olmaz oyunlarda.
Yoo ben 1 yıldır kullanıyorum 75'i geçemedim bile. 5600 ile karıştırdın galiba?
Yok kanka boşta denedim öyle konuşuyorum yaYüke sokup denedin mi?
100 MHz farki kim umursar? 2 MB onbellek farki da onemsiz denecek duzeyde kucuk. Zaten Gamers Nexus bile kabaca "A worse 12600K" demis. O kadar sacma bir islemci ki...Yorumumu okursan belirgin farkları yazdım. 2MB önbellek farkı ve 100MHz Turbo Boost farkı var.
100 MHz farki kim umursar? 2 MB onbellek farki da onemsiz denecek duzeyde kucuk. Zaten gamers nexus bile kabaca "a worse 12600K" demis. O kadar saçma bir islemci ki...
Değer veya değmez demedim. Fark olduğunu söyledim. 12400F icin stok soğutucuda yeterli olmaz oyunlarda.
Değer veya değmez demedim. Fark olduğunu söyledim. 12400F icin stok soğutucuda yeterli olmaz oyunlarda.
Şimdide 12400F alınmalı yazmış adamFark olduğunu bizde biliyoruz adamlar boşuna üstünü çıkartmadılar gereksiz yere ortaya laf atmayın bir daha lütfen.
12400F güzel bir termal macun ve hava akışı ile stok soğutucuyla gider 5600 değil bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.