RXT 2060 SUPER vs RTX 2070

Alperenae

Hectopat
Arkadaşlar iki kart arasında kaldım. Fiyat bandı birbiriyle aynı olduğu için tereddüt yaşıyorum.

Arkadaşlar iki kart arasında kaldım. Fiyat bandı birbiriyle aynı olduğu için tereddüt yaşıyorum.

Bana göre 2070.

@Feath bir saat önce vatan mağazasındaydım ekran kartı o fiyata stoklarda var satılıyor neden bu kadar ucuz olduğunu sordum kampanya dediler 2070 sonuçta 2060s dan iyidir ?

@Feath bir saat önce vatan mağazasındaydım ekran kartı o fiyata stoklarda var satılıyor neden bu kadar ucuz olduğunu sordum kampanya dediler 2070 sonuçta 2060s dan iyidir ?

RTX 2060 Super RTX 2070 ensesinde bir kart aralarında FPS açısından çok fark yok. Ama MSI o modelinin soğutması pek iyi değil. Videodan aradaki performansa bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2060S GPU olarak 2070 GPU'sunun bir tık kırpılmış hali.
2070 genel olarak bir tık daha önde ama 2060S yer yer daha iyi Ray Tracing işleme yapabiliyor.

Soğutma olarak da daha iyi olacağından 2060S alabilirsiniz ama 2070 modelide sizi üzmeyecektir.

Ben olsam Evga alırım soğutması daha iyi çekirdek hızı da fazla ventus'tan.
Evga tercihim fakat 2060 Super EVGA Modeli. Diğer attığım kart 2070 modeli daha üstün. Fiyat olarak aynı ikisi de. Diğer 2070 modelleri fiyat olarak çok yüksek. 2060S ve 2070 fiyatı aynı olunca tereddüte değiştim. Başka bi 2070 Modelini alma şansım yok. Fiyatından ötürü o linki paylaştım.
2060S GPU olarak 2070 GPU'sunun bir tık kırpılmış hali.
2070 genel olarak bir tık daha önde ama 2060S yer yer daha iyi Ray Tracing işleme yapabiliyor.

Soğutma olarak da daha iyi olacağından 2060S alabilirsiniz ama 2070 modelide sizi üzmeyecektir.
Aradaki FPS farkı çok düşük ise 2060 Super EVGA olduğu için onu tercih edeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı