Çözüldü Ryse : Son of Rome "Application load Error" hatası

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.054
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mogl

Picopat
Makaleler
2
Yer
Antalya
1675828957726.png

Ryse Son of Rome oynamak isteim böyle bir hata aldım. Sürücülerim güncel neden böyle bir hata aldım?

Çözüm
Selam, sebebi birçok şeyden olabilir, ancak olan şey, uygulamanın yükleme anında aldığı bir hata. Genellikle bozulmuş ya da eksik bir dosyadan kaynaklı olabilir.

Önerim (ki yzde 99 çözecektir), eğer oyun orijinal ise Steam'den "verify local files" kısmında oyun dosyalarını denetlenmen olacaktır. Sonrasında eksik ve bozuk dosyalar düzeltilip oyun sorunsuz çalışacaktır.
Selam, sebebi birçok şeyden olabilir, ancak olan şey, uygulamanın yükleme anında aldığı bir hata. Genellikle bozulmuş ya da eksik bir dosyadan kaynaklı olabilir.

Önerim (ki yzde 99 çözecektir), eğer oyun orijinal ise Steam'den "verify local files" kısmında oyun dosyalarını denetlenmen olacaktır. Sonrasında eksik ve bozuk dosyalar düzeltilip oyun sorunsuz çalışacaktır.

Çözüm

Deniyorum hemen, evet orijinal steam üzerinden aldım bugün.

Hocam hata çözüldü dediğiniz gibi gitti ancak başka hata çıktı yinede teşekkür ederim bu hatadan kurtuldum.

1675833504825.png

Böyle hata alıyorum şu an ise.

Düzeldi mi? Merak ettim 😇
Evet hocam teşekkür ederim tam da onu yazdım.

Dosya Ekleri

• 1675833497174.png
    1675833497174.png
    10 KB · Görüntüleme: 32
  • 1675833500416.png
    1675833500416.png
    10 KB · Görüntüleme: 23
Hocam hata çözüldü dediğiniz gibi gitti ancak başka hata çıktı yine de teşekkür ederim bu hatadan kurtuldum.

Eki Görüntüle 1662740
Böyle hata alıyorum şu an ise.

Evet hocam teşekkür ederim tam da onu yazdım.

Bunun için de aklıma gelen sadece 2 şey var. Ya RAM'ya da disk alanı yetmiyor oyun ilk açılma anında diye düşünüyorum. Muhtemelen disk alanı olabilir.

Gereksiz her şeyi silip, en azından 1 - 1.5 GB yer açıp, bir de üstüne oyunu çalıştırmadan önce crtl + alt + ESC'ye basıp, oradan disk ve RAM monitörünü bir izlerseniz oyunun açılmaya çalışma safhasında, daha iyi bir tahmin yapabiliriz.

Bunun için de aklıma gelen sadece 2 şey var. Ya RAM'ya da disk alanı yetmiyor oyun ilk açılma anında diye düşünüyorum. Muhtemelen disk alanı olabilir.

Gereksiz her şeyi silip, en azından 1 - 1.5 GB yer açıp, bir de üstüne oyunu çalıştırmadan önce crtl + alt + ESC'ye basıp, oradan disk ve RAM monitörünü bir izlerseniz oyunun açılmaya çalışma safhasında, daha iyi bir tahmin yapabiliriz.
Son haftalarda bayağı bir uygulama indirdim fark etmeden disk bayağı olmuş. Dediğiniz gibi sileyim biraz teşekkür ederim her şey için deneyeceğim.
1675834037804.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı