E EthemEfe Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 8 12 Şubat 2019 #1 Merhaba, ben Donanım Arşivi'nin bu bilgisayarını alsam GTX 1060 3 GB için yeterli olur mu? Darboğaz yapar mı? Bilgisayar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartım: Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2019
Merhaba, ben Donanım Arşivi'nin bu bilgisayarını alsam GTX 1060 3 GB için yeterli olur mu? Darboğaz yapar mı? Bilgisayar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran kartım: Asus DUAL Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Çözüm Yuspedile 12 Şubat 2019 muzan dedi: 1060 ekran kartına sahipseniz neden yeniden ekran kartına para veresiniz ki? Sistem toplama bölümüne konu açın arkadaşlar ilgileneceklerdir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı dışındaki bileşenleri toplayacak sanırım onu demek istemiş.
muzan dedi: 1060 ekran kartına sahipseniz neden yeniden ekran kartına para veresiniz ki? Sistem toplama bölümüne konu açın arkadaşlar ilgileneceklerdir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı dışındaki bileşenleri toplayacak sanırım onu demek istemiş.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 12 Şubat 2019 #2 1060 ekran kartına sahipseniz neden yeniden ekran kartına para veresiniz ki? Sistem toplama bölümüne konu açın arkadaşlar ilgileneceklerdir Artı 0 Eksi
1060 ekran kartına sahipseniz neden yeniden ekran kartına para veresiniz ki? Sistem toplama bölümüne konu açın arkadaşlar ilgileneceklerdir
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 12 Şubat 2019 #3 muzan dedi: 1060 ekran kartına sahipseniz neden yeniden ekran kartına para veresiniz ki? Sistem toplama bölümüne konu açın arkadaşlar ilgileneceklerdir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı dışındaki bileşenleri toplayacak sanırım onu demek istemiş. Artı 0 Eksi Çözüm
muzan dedi: 1060 ekran kartına sahipseniz neden yeniden ekran kartına para veresiniz ki? Sistem toplama bölümüne konu açın arkadaşlar ilgileneceklerdir Genişletmek için tıkla... Ekran kartı dışındaki bileşenleri toplayacak sanırım onu demek istemiş.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 12 Şubat 2019 #4 İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olacaktır. B350 chipsetli bir anakart alıp OC yaparsanız darboğaz oranını azaltabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olacaktır. B350 chipsetli bir anakart alıp OC yaparsanız darboğaz oranını azaltabilirsiniz.