MSI GTX 1060 3GT OC 3GB GDDR5 192bit Ekran Kartı GTX1060-3GT-OC - Nanokatalog 1350TL
Tam bütçeni bilmeyerek yazıyorum. ilavelerim bütçene sadece 500 TL kadar ekleyecek gerisi senin kararın.
2 uyarım olacak ileride pişman olmaman adına çünkü benzer hatalarım oldu.
ilk olarak ekran kartını GTX1060 3GB olarak nanokatalog' tan almanı öneririm.
İkinci olarak işlemciyi mümkünse Ryzen 5 1600 minimum almalısın diye düşünüyorum çümkü PUBG GTA gibi oyunlarda sorun yaşayabilirsin.
Örneği yine kendimden vereceğim bende MSI GTX1060 6GB gaming x plus modeli var. Bazen darboğaz söz konusu oluyor. Yeni işlemci aldım Ryzen 7 1700 gearbest üzerinden 900 TL ye buldum onu aldım. Ryzen 3 1300x i de 450 TL ye satacağım. PC yi toplarken İlerisi için yanlışımdı.
Diğerlerini KDV indirimi var zaten bakmışsın takip etmişsin yapıştır gelsin. 200 TL için ileride ekran kartı değiştirmediğine pişman olursun. işlemci alması daha kolay Ryzen sistemlerde B350 ye hepsini takıyorsun büyük avantaj ileride baktın sıkıntı yaşıyorsun uygun fiyata satıp üzerine biraz 500 600 ekleyip Ryzen 5 2600 vs geçebilirsin ama 3GB modelinde sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Önerdiğim kart çift fanlı model 3GB olması kafanı yormasın arkadaşımda da var çatır çatır PUBG vs oynayabiliyor.
Benzer videoları youtube üzerinden bulabilirsin farkı zaten kendin görebilirsin FPS vs.