Ryzen 1300X ve GTX 1050 Ti vs i5 6400 ve GTX 970 2. El Sistem

İkinci linkteki çok daha güçlü bir sistem. Ama geleceğe dönüklük bakımından, 7. Nesil Intel işlemcilere kadar destek var (7.nesil takabilirsin),
Ama Intel amca 9. Nesili tanıtmaya hazırlanıyor. Ayrıca RAM'in 16 olması bir artı, 8 GB yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı artık.

İlk sistem ise daha güçsüz ama 2020 yılına kadar çıkacak herhangi bir Ryzen işlemciyi takabilirsiniz yani geleceğe dönük.

Son düzenleme:
arkadaşlar 2. sistemin işlemcisi i5 6402p ve anakartı h110m-k imiş yazmıyordu ilanda bunlarıda öğrendim birde bu şekilde yorumlarmısınız
İkinci linkteki çok daha güçlü bir sistem. Ama geleceğe dönüklük bakımından, 7. Nesil Intel işlemcilere kadar destek var (7.nesil takabilirsin),
Ama Intel amca 9. Nesili tanıtmaya hazırlanıyor. Ayrıca RAM'in 16 olması bir artı, 8 GB yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı artık.

İlk sistem ise daha güçsüz ama 2020 yılına kadar çıkacak herhangi bir Ryzen işlemciyi takabilirsiniz yani geleceğe dönük.
O fiyata parça parça alırsan 2.el hem güncel işlemci hem de GTX 970 alabilirsin.

Öylemiymiş farkında değilim. Kendi kafama göre hareket edicek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim zaten. Full sistem bu ilanlar sadece kasa değil onuda belirteyim belki yanlış anlasılmıştır.
Onu görmemişim de monitörü de ekleyelim yine 100-200 fazla verir sıfır alırdım ben.

uğraşmışsınız çok teşekkür ederim elinize sağlık hazır değilde sahibinden sitesinden 2. el ayrı ayrı parçalar araştırıyorum suanda birazdan onlarla bir liste yapıp yazıcam buraya bakalım o ne kadar edicek ve değerini karşılayacakmı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı