Sinan Yarar35
Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci linkteki çok daha güçlü bir sistem. Ama geleceğe dönüklük bakımından, 7. Nesil Intel işlemcilere kadar destek var (7.nesil takabilirsin),
Ama Intel amca 9. Nesili tanıtmaya hazırlanıyor. Ayrıca RAM'in 16 olması bir artı, 8 GB yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı artık.
İlk sistem ise daha güçsüz ama 2020 yılına kadar çıkacak herhangi bir Ryzen işlemciyi takabilirsiniz yani geleceğe dönük.
O fiyata parça parça alırsan 2.el hem güncel işlemci hem de GTX 970 alabilirsin.
Onu görmemişim de monitörü de ekleyelim yine 100-200 fazla verir sıfır alırdım ben.Öylemiymiş farkında değilim. Kendi kafama göre hareket edicek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim zaten. Full sistem bu ilanlar sadece kasa değil onuda belirteyim belki yanlış anlasılmıştır.
uğraşmışsınız çok teşekkür ederim elinize sağlık hazır değilde sahibinden sitesinden 2. el ayrı ayrı parçalar araştırıyorum suanda birazdan onlarla bir liste yapıp yazıcam buraya bakalım o ne kadar edicek ve değerini karşılayacakmıİkinci sistem fiyatını hakediyor aslında. Sıfıra öyle bir sistem dizmek zor. Fakat ilk ilan biraz pahalı geldi bana.
AMD RYZEN 3 2200G 3.7GHz 65W Radeon VEGA8 AM4+
GIGABYTE GA-A320M-S2H DDR4 HDMI USB3.1 M.2 AM4 AA880GIG710 Anakart GIGABYTE
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
GALAX GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB Ekran Kartı 50IQH8DSN8OK - Nanokatalog
1TB TOSHIBA P300 3.5 7200RPM 64MB HDWD110UZSVA MASAÜSTÜ DAHİLİ DİSK Hdd (Sabit Disk ) TOSHIBA
Aerocool Aero300 500W 80+ 3 Fanlı, USB 3.0, Tam Akrilik Pencereli, Mavi Ledli, Mid Tower Siyah ATX Kasa (AE-AERO300-580) - Bilgisayar Bileşenleri
Böyle 3350 gibi bir şey etti. Sadece monitör ikinci el alınıp ilk ilanla aynı fiyata aynı performanslı bir sistem toplanabilir.
Bence ikincisi daha uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.