Merhaba, bilgisayarım power tuşuna bastıktan 2 saniye sonra kapanıyor sonra yine kendiliğinden açılıyor. Her açmada olmuyor. 3-4 açmada bir oluyor. Toplayalı bir yıl olmamıştır. 2 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Hiçbir cracklı içerik yüklemedim. Sadece 4 tane oyun yama veya modu yükledim. Bilgisayarda virüs olma ihtimali düşük. Sorun ne olabilir, nasıl çözerim?
Güncel
- Ryzen 1500x
- MSI GTX 1050 Ti
- Predator 8 GB RAM
- Asus Rrime B350M-k anakart
- Corsair Cardibe Spec 04 kasa
- Corsair CS600 dahili power
- Sandisk SSD Plus 120 GB 530 mb SSD (sistem buna kurulu)
- WD Blue 1 TB 7200RPM 64 mb HDD
Güncel
Merhaba, bilgisayarım power tuşuna bastıktan 2 saniye sonra kapanıyor sonra yine kendiliğinden açılıyor. Her açmada olmuyor. 3-4 açmada bir oluyor. Toplayalı bir yıl olmamıştır. 2 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Hiçbir cracklı içerik yüklemedim. Sadece 4 tane oyun yama veya modu yükledim. Bilgisayarda virüs olma ihtimali düşük. Sorun ne olabilir, nasıl çözerim?
Sorun bios sürümünün sıfırlanmasıymış. Nasıl sıfırlandı bilmiyorum ama güncelleyince düzeldi.
- Ryzen 1500x
- MSI GTX 1050 Ti
- Predator 8 GB RAM
Kendim sorup kendim cevapladım.Merhaba, bilgisayarım power tuşuna bastıktan 2 saniye sonra kapanıyor sonra yine kendiliğinden açılıyor. Her açmada olmuyor. 3-4 açmada bir oluyor. Toplayalı bir yıl olmamıştır. 2 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Hiçbir cracklı içerik yüklemedim. Sadece 4 tane oyun yama veya modu yükledim. Bilgisayarda virüs olma ihtimali düşük. Sorun ne olabilir, nasıl çözerim?
Up
- Ryzen 1500x
- MSI GTX 1050 Ti
- Predator 8 GB RAM
Güncel
Son düzenleme: