Ryzen 1600 ve GTX 1060 sistem FPS düşmesi

Benim çok minik denecek drop sorunlarım kaldı. Sanırım 3.8 çıkarsam tamamen geçecek ama riskli gibi geliyor, 3.6 3.7 max gibi. Bu arada GPU 65 derece, CPU 55 derece de seyrediyor. GPU fazla gibi geldi ama? Asus Dual 1060 6GB modeli. 1 yıl sonra çözüm bulmak güzel, çok sağ olun. Umarım bu konu da arkadaşlara yardımcı olabilir.
Rica ederim, yardımım dokunduysa ne mutlu.

MSI Afterburner ile fan ayarını kendin ayarlarsan büyük ihtimalle GPU sıcaklığı biraz daha düşer. Ancak 65 derece yüksek değil. İyi bir değer denebilir.

Rica ederim, yardımım dokunduysa ne mutlu.

MSI Afterburner ile fan ayarını kendin ayarlarsan büyük ihtimalle GPU sıcaklığı biraz daha düşer. Ancak 65 derece yüksek değil. İyi bir değer denebilir.
Yaklaşık 1 saat oyunu denedim, GPU kullanımı ilk başlarda %69 seviyelerine kadar çıktı ve çok akıcı bir deneyim sundu fakat 40dk gibi bir süre sonra GPU kullanımı %47 kadar düştü FPS drop eskiye nazaran az da olsa yaşadım, oynadıkça bu artıyor neden acaba?

Yaklaşık 1 saat oyunu denedim, GPU kullanımı ilk başlarda %69 seviyelerine kadar çıktı ve çok akıcı bir deneyim sundu fakat son 15 20dk FPS drop eskiye nazaran az da olsa yaşadım, oynadıkça bu artıyor neden acaba?
Tüm sürücüler güncel mi? Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip yeniden yükler misin? Birde güç ayarlarından maksimum performans veya ryzen kodunu seçer misin?(Performans modunun ismini yanlış yazmış olabilirim.)

@Yerli padawan kardeşim aynı sistemim var sadece işlemci 1500x minik dropları ssd ile çözebilirsin bunu şöyle açıklayım pcyi ilk aldığımda oyunlar ssddeydi ve akıcı oynuyordum depolama yetmediğinden hdd ekledim sisteme ve pubg r6 gibi ultrada oynadığım oyunları hddye aldım texture yüklerken map yüklerken yavaş kalıyor galiba

@Yerli padawan kardeşim aynı sistemim var sadece işlemci 1500x minik dropları ssd ile çözebilirsin bunu şöyle açıklayım pcyi ilk aldığımda oyunlar ssddeydi ve akıcı oynuyordum depolama yetmediğinden hdd ekledim sisteme ve pubg r6 gibi ultrada oynadığım oyunları hddye aldım texture yüklerken map yüklerken yavaş kalıyor galiba
SSD var hocam :(. Sizin RAM kaç GB acaba? D-C midir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı