Ryzen 1600 ve RX 570 sistemle yayın yapılır mı?

Nida1

Decapat
  • AMD RYZEN 5 1600 3.4 GHz
  • Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 570 4GB
  • Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 RAM CL16 (2x8) = Toplam 16 GB RAM
  • RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
  • Aerocool Cylon RGB Akrilik Pencereli Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
  • James Donkey 480 GB SSD
  • MSI B450M PRO-M2 AM4 AMD Ryzen DDR4 3466MHz Anakart
  • İnternetim indirme 24 Mbps yükleme 3-5 Mbps idi sanırım tam hatırlamıyorum yüklemeyi
Sizce Youtube için video yada Twitch ya da diğer platformlarda canlı yayın açılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet rahatlıkla yapabilirsin, işlemcin güçlü bir işlemci 3.6 GHZ çıkartıp kullanırsan tekli çekirdek performansı arttığı için FPS de artar.

Islemcinizi 3.8ghz yaparak cok yuksek verim alabilirsiniz. Yayin gayet iyi yapılır diye düşünüyorum.

İmzamdaki sistemle arkadaşım LoL yayını yapıyor ve yayın esnasında 55-80 arası FPS alıyor. Siz o sistemle hayli hayli yaparsınız.

İşlemci overclock yapılmadan bile gayet yeterli. AMD işlemcilerinin çoklu çekirdek performansı fiyatlarına göre fazlasıyla üst düzey oluyor. Upload hızınız da amatör yayıncılık için gayet yeterli duruyor. Sorunsuz yayınlar yapabilirsiniz.

indirme 24 Mbps yükleme 3-5 Mbps idi sanırım
Eğer internet servis sağlayıcınız Türk Telekom ise yükleme hızınız 3Mbpsdir muhtemelen. Ve bildiğim kadarıyla bu yükleme hızı 100GB yükleme yaptıktan sonra 2Mbpsye düşüyor. Bir ara Türk Telekomun sitesinde böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…