Ryzen 1600AF sisteme 2.el RX 570 vs RX 560

Hitcher

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
600 Watt PSU.
Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte B450M S2H.
Corsair vengeaence 8 GB 3000 MHz.
İkinci el faturalı garantili uygun bir şey bulamadım, millet 2 sene kullanıp sıfırın en pahalı olduğu sitedeki fiyattan 200 TL düşüyor.
Bu sisteme RX 570 alacağım ama hiç kampanyaya rastlamıyorum. Bir XFX'ler biraz daha uygun ama o markayı da bilmiyorum. Gerçek indirim yapan bir site biliyor musunuz veya şimdilik RX 560 falan mı almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de eski kartlar sıfır almanı önermiyorum. RX570 fiyatına Teknobiyotik'te 1650 Super ve 5500XT bulunabiliyor.

İkinci el RX 470 veya 570'e yönelebilirsin. 560 oldukça güçsüz kalacaktır.

Bilemiyorum daha iyisi daha iyisi derken 900 TL bütçeden 1400'e geldi işler. Ya ikinci el 570'ya bu bakalım. Performans farkı ücret farkına eşdeğer mi sence?

Bilemiyorum daha iyisi daha iyisi derken 900 TL bütçeden 1400'e geldi işler. Ya ikinci el 570'ya bu bakalım. Performans farkı ücret farkına eşdeğer mi sence?

1400'e geldiyse bütçen önünde iki seçenek var. İkisi de 570'den daha iyi ve yeni sıfır için. Tercih senin AMD, Nvidia, Sapphire, Galax hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin.

İlk tercihim ikinci el maks 900 TL'lik bir şey...1650S'te gözüm var ama dişciye gidecek paralar. Belki biraz bekleyebillirsem ve fiyat değişmez ise 1650s bu fiyata güzelmiş..hayat ne pahali oldun sen ya :( ... Teşekkürler dostum.

İlk tercihim ikinci el maks 900 TL'lik bir şey...1650S'te gözüm var ama dişciye gidecek paralar. Belki biraz bekleyebillirsem ve fiyat değişmez ise 1650s bu fiyata güzelmiş..hayat ne pahali oldun sen ya :( ... Teşekkürler dostum.
Hocam geçen hafta Pulse ITX RX 570 1100 TL civarına satılıyordu. Şansına küs stoğu bitmiş veya ben bulamıyorum.

XFX hakkında hep iyi yorumlar okudum. RX 560 alma en az 570 al kesinlikle altına düşme. Adamlar mining yaptığı kartları 900 liradan satıyorlar 2. elde bende arıyorum uygun fiyata 2. el bulamadım. Sıfır alacağım diyorum o fiyata RX 5500'de satılıyor çok garip fiyatlar...

İlk tercihim ikinci el maks 900 TL'lik bir şey...1650S'te gözüm var ama dişciye gidecek paralar. Belki biraz bekleyebillirsem ve fiyat değişmez ise 1650S bu fiyata güzelmiş. Hayat ne pahali oldun sen ya :( ... Teşekkürler dostum.

ASRock RX570 1200TL şu an eğer 150TL daha eklersen 1350TL'ye GTX 1650 Super alabilirsin Teknobiyotik'den.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı