Yeni alınan sistem oyun oynarken kapanıyor

Nukeburak

Yoctopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm herkese. 2,3 gün önce PC topladim daha önce vardı ama anakart işlemci RAM falan değiştim. PSU 850W BitFenix Gold oyuna giriyorum 15 dakika sonra kendi kendine PC ışıkları fanlar durmadan bilgisayar kendini kapatıp açıyor. Yetkiliyi birine götürdüm bilgisayarciya yani akımdan falan bahsetti. Sizce bununla alakalı mıdır? Sıcaklık değerleri normal GPU, CPU. Yardımcı olabilecek var mı?

Selamünaleyküm herkese. 2,3 gün önce PC topladim daha önce vardı ama anakart işlemci RAM falan değiştim. PSU 850W BitFenix Gold oyuna giriyorum 15 dakika sonra kendi kendine PC ışıkları fanlar durmadan bilgisayar kendini kapatıp açıyor. Yetkiliyi birine götürdüm bilgisayarciya yani akımdan falan bahsetti. Sizce bununla alakalı mıdır? Sıcaklık değerleri normal GPU, CPU. Yardımcı olabilecek var mı?

Full sistemin özelliklerini atabilir misin?

Kasayı salondaki herhangi boş bir prize tak, monitörü de ayrı bir prize bakalım ne tepki verecek. Kasa sadece tek bir prizden elektrik alsın monitör başka yerden alsın.

Full sistemin özelliklerini atabilir misin?
amd ryzen 7800x3d
msı 4070 super
viper cl30 6000 mhz ddr5 ram
gigabyte x870e aouros elite
psu bitfenix 850gold

Kasayı salondaki herhangi boş bir prize tak, monitörü de ayrı bir prize bakalım ne tepki verecek. Kasa sadece tek bir prizden elektrik alsın monitör başka yerden alsın.
öyle yaptım ama sonuç değişmedi normal kullanıyorum oyuna girince yapıyor götürdüğüm yerde oynadık kaç saat sorun yok dedi video çekicem en sonunda pcde mi sorun var psuda desem oda yeni sıcaklıklarda bir sorun yok

Olay görüntüleyicisinde Kernel-Power 41(63) var mı?0

AMD Ryzen 7800x3D.
MSI 4070 Super.
Viper CL30 6000 MHz DDR5 RAM.
Gigabyte X870e aouros Elite.
PSU BitFenix 850Gold.

Öyle yaptım ama sonuç değişmedi normal kullanıyorum oyuna girince yapıyor götürdüğüm yerde oynadık kaç saat sorun yok dedi video çekeceğim en sonunda PC'de mi sorun var PSU'da desem oda yeni sıcaklıklarda bir sorun yok.

Sistemi kendin mi monte ettin parça değişimi yaparken.

hayır yani yapan kişide inşallah düzgün yapmıştır 6 fan var 3 fanın ısıkları yanmıyor :D

buna nasıl bakacağım
+
1764794067630.png

Olay görüntüleyicisini aratın hocam, negatif.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı