Sizce hangisi?

• i7 7700K

Oy: 0 0,0%
  • R7 1700

Oy: 5 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

CemsHiz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,

MSI B350 TOMAHAWK AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
AMD RYZEN 7 1700 3.7GHz 20MB AM4+ 65W Wraith
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram
MSI RX 580 Gaming X 8 GB
850 Evo 250 GB SSD
1 TB HDD
Cooler Master MasterBox Lite 5 80 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
[TBODY] [/TBODY]
Yukarıda belirtmiş olduğum sistemi toplamayı düşünüyorum. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Ortalama 5,900 TL'ye mal olacaktır. Sistemde uyumsuzluk gibi bir şey görürseniz lütfen yorum yaparak iletiniz ki değişiklik yapabileyim.

Ek olarak eklemek istediğim bir soru var parçaları farklı mağazalardan uygun olacak şekilde toplayacağım bilgisayarı topladıktan sonra parçalarda (CPU, GPU, RAM, Anakart) arıza vb durumları nasıl tespit edebilirim? İnternet üzerinden alışveriş yaptığım için arıza durumunda ertesi gün iade edebileyim.

Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar,

MSI B350 TOMAHAWK AM4 AMD Ryzen[emoji769] DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
AMD RYZEN 7 1700 3.7GHz 20MB AM4+ 65W Wraith
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram
MSI RX 580 Gaming X 8 GB
850 Evo 250 GB SSD
1 TB HDD
Cooler Master MasterBox Lite 5 80 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
[TBODY] [/TBODY]
Yukarıda belirtmiş olduğum sistemi toplamayı düşünüyorum. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Ortalama 5,900 TL'ye mal olacaktır. Sistemde uyumsuzluk gibi bir şey görürseniz lütfen yorum yaparak iletiniz ki değişiklik yapabileyim.

Ek olarak eklemek istediğim bir soru var parçaları farklı mağazalardan uygun olacak şekilde toplayacağım bilgisayarı topladıktan sonra parçalarda (CPU, GPU, RAM, Anakart) arıza vb durumları nasıl tespit edebilirim? İnternet üzerinden alışveriş yaptığım için arıza durumunda ertesi gün iade edebileyim.

Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.
İşlemciniz sistem için fazla güçlü olmuş.
MSI AM4 soketinde iyi iş çıkaramadı. Yani Gigabyte-ASrock alınabilir.
RAM'ler çok aşırı bu bütçe için. 3000 MHz 2x8 kit RAM işinizi görecektir.
Gaming X ismi var diye RX 580 o kadar parayı hak etmiyor. Sizin bütçenize GTX 1070 sığıyor.
SSD ve kasa güzel. HDD olarak Toshiba P300 alınabilir.
Hayırlı olsun.

Anakartı MSI yerine Asus ve ya Gigabyte tercih edebilirsiniz. MSI AM4 platformunda pek başarılı olamadı.

Güvenilir sitelerden alışveriş yaparsanız iade konusunda sıkıntı olmaz. Hepsiburada'dan kahve makinesi alıp 10 gün kullandıktan sonra iade etmişliğim var. Hiç bir problem çıkarmadılar. Ürünü açarken kutuya ve ürünün diğer ambalajlarına dikkat etmeniz gerek. Bazı sitelerde ürünün iç ambalajı yırtıldığı için iade kabul etmediklerine şahit oldum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı