BIOS güncellemelerini bi kontrol edelim, 5. nesil desteği gelmiş mi diye.anakart ve diğer parçalardan yana bir sıkıntı olurmu bu işlemciyi alsam ?
Son beta BIOS güncellemesi ile desteğin geldiği görülüyor bu listeye göre:
Son düzenleme:
BIOS güncellemelerini bi kontrol edelim, 5. nesil desteği gelmiş mi diye.anakart ve diğer parçalardan yana bir sıkıntı olurmu bu işlemciyi alsam ?
açıkçası 4k oyun oynayabilmek için güncellemek istiyorum sistemi 5.nesil oyun için en iyisi 5800x mi ? ve beni ne kadar bir süre götürür bu sistemle bu parçalar ?İşlemci olarak Ryzen 7 5800x3D öneririm eğer benim bütçem biraz daha aşağıda diyorsanız R5 5600X.
sorun yaşamam umarım açıkçası 4k oyun oynayabilmek için güncellemek istiyorum sistemi 5.nesil oyun için en iyisi 5800x mi ? ve beni ne kadar bir süre götürür bu sistemle bu parçalar ?BIOS güncellemelerini bi kontrol edelim, 5. nesil desteği gelmiş mi diye.
power supply kaldırırmı sistemi ? güncellemem gerekiyormu ?BIOS güncellemelerini bi kontrol edelim, 5. nesil desteği gelmiş mi diye.
Kaldırır diye düşünüyorum.power supply kaldırırmı sistemi ? güncellemem gerekiyormu ?
5800X3D en iyisi 5. nesil için. Düz 5800x alırsanız 5600'den çok aşırı farkı olmaz.sorun yaşamam umarım açıkçası 4k oyun oynayabilmek için güncellemek istiyorum sistemi 5.nesil oyun için en iyisi 5800x mi ? ve beni ne kadar bir süre götürür bu sistemle bu parçalar ?
Ama sadece oyun ve 4K oyun için alıyorsan aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok. Fiyat olarak neredeyse 3 kat fark var ama performans olarak ortalama %10-15 falan anca.sorun yaşamam umarım açıkçası 4k oyun oynayabilmek için güncellemek istiyorum sistemi 5.nesil oyun için en iyisi 5800x mi ? ve beni ne kadar bir süre götürür bu sistemle bu parçalar ?
evet sadece oyun için alacağım ve ekran kartımı tam verimli olarak kullanabilmek istiyorum.Kaldırır diye düşünüyorum.
5800X3D en iyisi 5. nesil için. Düz 5800x alırsanız 5600'den çok aşırı farkı olmaz.
Ama sadece oyun ve 4K oyun için alıyorsan aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok. Fiyat olarak neredeyse 3 kat fark var ama performans olarak ortalama %10-15 falan anca.
Karar sizin o zaman:evet sadece oyun için alacağım ve ekran kartımı tam verimli olarak kullanabilmek istiyorum.
Karar sizin o zaman:
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 11.250,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Karar sizin o zaman:
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 11.250,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sanmıyorum. Recep Baltaş'ın sistemde de sizin anakarttan var sanırım, o da 5. nesile geçiş yaptı aynı anakartla:Son Olarak ilk nesil x370 anakart 5. nesil işlemciyle uyumlu çalışırmı tam performans alabilirmiyim ? Güncellemesi var evet ama herhangi bir problem yaşatırmı ?
Sanmıyorum. Recep Baltaş'ın sistemde de sizin anakarttan var sanırım, o da 5. nesile geçiş yaptı aynı anakartla:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.