Ryzen 2200G ve 1050 Ti uyumu

Emir Tunçay

Decapat
Selamlar, ben sistem topluyorum. AMD Ryzen R3 2200G 3.5 GHz 6 MB önbellek 4 çekirdek işlemci ile MSI GeForce GTX1050 Ti Gaming 4GB GDDR5 128Bit DX 12 uyar mı? Bu arada bu ekran kartının iki tane fanı var ben bu işlerden çok fazla anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Dediğim şeyleri tam belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum demiştim, belirtmediniz. :)
Sitelerde, mağazalarda bayram indirimi var şu anda. O sistem 3000 değil, 2600-2700₺ civarına toplanabilir.

Dediğiniz kartların ikisi de 1050Ti. Yani performansları eşit, ikisinde de darboğaz yapmaz. O iki kart arasında tasarım, soğutma ve 1-2 FPS gibi önemli olmayan farklar var. Aralarında fiyat farkı yoksa Gaming olan model alınabilir.

Anakart olarak bunu alabilirsiniz; MSI B350M PRO-VD PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
BIOS güncellemesi yaptırmanız lazım, yoksa işlemciyle çalışmaz.

Sistemde bir tek Ekran Kartı mı eksik? Uymama gibi bir durum yok. Darboğaz belki İşlemciye yüklenen oyunlarda olabilir. Sisteme Monitör vs. dahil mi? Fiyat maksimum 3000 TL mi? Demek istediğim arkadaşlar daha iyi öneriler yapabilirler.

@Emir Tunçay

Sistemde bir tek Ekran Kartı mı eksik? Uymama gibi bir durum yok. Darboğaz belki İşlemciye yüklenen oyunlarda olabilir. Sisteme Monitör vs. dahil mi? Fiyat maksimum 3000 TL mi? Demek istediğim arkadaşlar daha iyi öneriler yapabilirler.

@Emir Tunçay
monitörsüz 3000tl civarı
Dediğim şeyleri tam belirtirseniz daha iyi yardımcı olurum demiştim, belirtmediniz. :)
Sitelerde, mağazalarda bayram indirimi var şu anda. O sistem 3000 değil, 2600-2700₺ civarına toplanabilir.

Dediğiniz kartların ikisi de 1050Ti. Yani performansları eşit, ikisinde de darboğaz yapmaz. O iki kart arasında tasarım, soğutma ve 1-2 FPS gibi önemli olmayan farklar var. Aralarında fiyat farkı yoksa Gaming olan model alınabilir.

Anakart olarak bunu alabilirsiniz; MSI B350M PRO-VD PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
BIOS güncellemesi yaptırmanız lazım, yoksa işlemciyle çalışmaz.
frisby fc-9235 g kasa 600 w güç kaynağı MSI A320M PRO-VH Plus anakart WD Blue 1TB 7200RPM 64MB Önbellek harddisk Gskill 8GB 2400MHz CL15 Soğutuculu ram AMD Ryzen 3 1200 işlemci MSI Aero GTX 1050Ti 4GB ekran kartı vardır ben şunu sormak istiyorum acaba ben bu ekran kartı yerine MSI GeForce GTX1050 Ti Gaming 4GB kullansam bi sıkıntı çıkarmı ? çıkmazsada fps farkı nasıl olabilir.

Son düzenleme:
Kullanabilirsin, bir sıkıntı çıkmaz. Aero model ile Gaming model arasında FPS farkı yok denecek kadar az. Fazla fiyat farkı yoksa Gaming model al.

Keşke sistemi toplamadan önce konu açsaydın, sistem olmamış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı