Ryzen 2400G Sisteme Windows 7 Kurulumu

merst

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 2400g 16 gb ram gtx 1050 ti 4 gb
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 işletim sistemine sahibim. Bilgisayarım cidden normalden daha yavaş çalışıyor. Eski dizüstü bilgisayarımda Windows 7 yeni sistemimden daha hızlı. Windows 7 USB bootlayıp format atmaya çalıştım. Bu hatayı verdi. BIOS güncel. Sistem özellikleri:
  • Ryzen 2400G
  • GTX 1050 Ti
  • Anakart: MSI A320m Pro-VD/s .
Açıkçası DirectX 12, güncelleme desteği vesaire hiçbiri umurumda değil. Windows 7'ye geçmek istiyorum.
IMG_20180821_191948-min-min.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sistemlere eski işletim sistemlerini kurarsanız çok sorun yaşarsınız. Windows 10'da yaşadığınız sorunu anlatın. Işletim sistemiyle değil sizinle alakalı gibi.

Hocam mavi ekranın dediğine göre zaten BIOS tarafından W7'nin desteklenmediği söyleniyor. Arkadaş 7'yi özlediyse 8.1 ile hasret giderir.

Merhaba arkadaşlar. Windows 10 işletim sistemine sahibim. Bilgisayarım cidden normalden daha yavaş çalışıyor. Eski dizüstü bilgisayarımda Windows 7 yeni sistemimden daha hızlı. Windows 7 USB bootlayıp format atmaya çalıştım. Bu hatayı verdi. BIOS güncel. Sistem özellikleri:
  • Ryzen 2400G
  • GTX 1050 Ti
  • Anakart: MSI A320m Pro-VD/s .
Açıkçası DirectX 12, güncelleme desteği vesaire hiçbiri umurumda değil. Windows 7'ye geçmek istiyorum.
Eki Görüntüle 325111
Yeni sisteme Windows 7 olmaz. SSD yoksa alın derim.

Windows 8.1 yüklemeyi dene, Windows 10 kullanıyorum ancak 8.1 çok stabil bir işletim sistemi idi. Windows 10'un şu anki halinden çok daha kararlıydı. Ama geri döner misin diye sorarsan dönmem çünkü güncel kalmayı tercih eden bir insanım çoğu konuda.

Windows 7 yükleyebilen videolar gördüm ancak nasıl yapıldığına dair bir bilgi bulamadım. Yardım edebilecek var mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı