Ryzen 2600 Isınma Sorunu

Jaczs

Kilopat
Daha fazla  
Cooler Master MB501L Kasa kullanıyorum. Kasa da sadece kendi egzos fanı mevcut. 3-4 saat LOL oynarken 88 Dereceyi görüyorum. Kasanın üst kısmı ve camlı olan kısmı dokununca çok sıcak. Önde 3 tane 12mm fan yuvası mevcut. Fan alsam bu sorun düzelir mi ?

Son düzenleme:
Cooler Master MB501L Kasa kullanıyorum. Kasa da sadece kendi egzos fanı mevcut. 3-4 saat LOL oynarken 88 Dereceyi görüyorum. Kasanın üst kısmı ve camlı olan kısmı dokununca çok sıcak. Önde 3 tane 12mm fan yuvası mevcut. Fan alsam bu sorun düzelir mi ?
Muhtemel rahatlatır diye düşünüyorum, içeride ki sıcak havayı atamadığı için ısınıyordur.
Hatta kasanın yan kapağını açıp oynamayı denersen, sıcaklığın düştüğünü görürsün

Birşey sorucam Ekran kartın kaç derece?Eğer kasa içi sirkülasyon kötüyse ekran kartınında derecesi yüksek olması lazım
3-4 Saat LOL Oynadığımda Max 73 Gördü . RX590 Sapphire Nitro S.E
Kasanın yan camını açtığımda sıcaklık değeri 65 dereceye kadar düşüyor. Elimi ekran kartının üstüne değdirdiğimde inanılmaz bir sıcaklık farkettim. işlemcinin sıcak hava üflemesinden kaynaklı olabilir mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı