Ryzen 5 2600 Isınma Sorunu

Hayır gayet memnunum. 800 RPM lerde fan işlemcimi 36-37 derecelerdde tutuyor. Yük altında 72 geçmiyor. Ben kule soğutma kullanıyorum.

Sıvı soğutma geldi mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Soğutucu geldi ve monte ettim. Normal kullanımda 33-34 derecelerde geziniyor. Neredeyse hiç ses yok, veya titreşim. Kasayı masada kullanıyorum. CSGO ile deneme yaptığımda 42 derecelere filan çıktı. Daha zorlayan bir oyunda deneyip sonucu size ileteceğim.
Stok soğutucu ile 45 derecelerde geziniyordu.

Soğutucu geldi ve monte ettim. Normal kullanımda 33-34 derecelerde geziniyor. Neredeyse hiç ses yok, veya titreşim. Kasayı masada kullanıyorum. CSGO ile deneme yaptığımda 42 derecelere filan çıktı. Daha zorlayan bir oyunda deneyip sonucu size ileteceğim.
Stok soğutucu ile 45 derecelerde geziniyordu.

Aldığınız sıvı soğutucunun modeli nedir acaba?

Aldığınız sıvı soğutucunun modeli nedir acaba?
Cooler Master ML120L

Güncelleme yapayım, havalar ısınınca normal kullanımda 37-40 derecelerde geziniyor. CSGO 45-47 derece. AC Odyssey gibi zorlayan bir oyunda ise 55-60 derecelerde geziniyor.

Stok fan ile 75-80 derecelerde geziniyordu. Serin havalarda bir de. Kasamın maalesef hava sirkülasyonu çok kötü. Ona rağmen böyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı