MuvahhidFurkan
Centipat
DDR3'den DDD4 bir sisteme geçiş yapıyorum. Elimde bulunan kasa, PSU, HDD, ekran kartı gibi bileşenleri koruyup anakart, işlemci ve RAM değiştireceğim. Şimdilik aklımdaki sistem aşağıdaki gibi. Anakart konusunda kararsız kaldım.
- İşlemci: Ryzen 2600 veya Ryzen 2600x
- RAM: Corsair 2x8gb 3200mhz
- 1. Anakart: MSI B450M Pro-VDH Plus
- 2. Anakart: MSI B450M-A Pro MAX
İşlemcide 2600 ile 2600X arasında küçük bir fiyat farklı var. Önerirseniz Ryzen 2600X alabilirim. Anakart ise en az anladığım konu. Sadece anakart için 600TL bandını geçmemeye çalışıyorum. İlk seçeneğim olan anakart "VDH Plus" dört RAM slotuna sahip ve sanki anakartın soğutucuları daha iyi. İkinci anakart olan "Pro Max" ise biraz daha güncel gibi. Bu iki anakarttan hangisini tavsiye edersiniz ya da bunların dışında önereceğiniz 600TL bandını geçmeyecek anakart öneriniz var mı?
- İşlemci: Ryzen 2600 veya Ryzen 2600x
- RAM: Corsair 2x8gb 3200mhz
- 1. Anakart: MSI B450M Pro-VDH Plus
- 2. Anakart: MSI B450M-A Pro MAX
İşlemcide 2600 ile 2600X arasında küçük bir fiyat farklı var. Önerirseniz Ryzen 2600X alabilirim. Anakart ise en az anladığım konu. Sadece anakart için 600TL bandını geçmemeye çalışıyorum. İlk seçeneğim olan anakart "VDH Plus" dört RAM slotuna sahip ve sanki anakartın soğutucuları daha iyi. İkinci anakart olan "Pro Max" ise biraz daha güncel gibi. Bu iki anakarttan hangisini tavsiye edersiniz ya da bunların dışında önereceğiniz 600TL bandını geçmeyecek anakart öneriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: