Ryzen 2600 sisteme güç gitmiyor

Slagedon

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar bir sorunum var ve size güvenerek sormam gerekiyor sistemim:
  • AMD Ryzen 5 2600 3.4-3.9 Ghz
  • MSİ Armor RX 580 8GB (8 pin)
  • Gigabyte B450M S2H
  • Hyperx Fury 8GB 2400MHZ Ram
  • Zalman 500w PSU
Arkadaşlar sisteme AMD'yi ve anakartı yeni taktım bilgisayarı açtım oynadım. Saat 00.31 falan gibi PC'yi kapattım sabah kalktım PC açılmıyor. Her şeyi kontrol ettim kablolar takılı mı elektrik var mı he rşeyi ama her şeyi kontrol ettim ama yine de açılmıyor. En son gittim güç kablosu alayım dedim aldım taktım yine çalışmıyor. Sizce PSU yanmış olabilir mi ? Dün hiçbir sorun yoktu ne duman çıktı ne sistem fazla ısındı 500w yetersiz mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD kaynaklı olabilir başka HDD tak dene anakarttan kaynaklı olabilir BIOS falan elektrik gelmiyor olabilir bunlar olabilecek sorunlar benim HDD'de bozulmuştu aynı saatlerde oynadım yenisini almak zorunda kalabilirsin yada tamiri yapılabiliyor
sorunu buldum anakarta elektrik gitmiyormuş hepsiburadaya iade edip yeni alıcam saol yazdığın için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı