Sunseth JR
Kilopat
Arkadaşlar ben böyle bir sistem topladım. Sizce nasıl olmuş?
Sistemde işlemcide kararsız kaldım, R5 2600 takmayı düşünüyorum ama i5 8400 de olabilir.
Sistemin eksikliklerini yazar mısınız, neyi kötü olmuş?
Bu arada merak ettiğim bir konuya değineceğim arkadaşlar.
Ben bu sistemde işlemciye yani 2600'e overclock yapmak istiyorum ama overclock için illa ayriyeten bir işlemci soğutucusu almam gerekiyor mu yoksa işlemcinin içinden çıkan soğutucuyla overclock yapabilir miyim? Eğer olursa bu sisteme overclock yapmayı düşünüyorum. Diğer türlu işlemci soğutucusu alırsam bütçem yetmeyebilir.
Bu arada bütçem: 4500 TL.
Sizin de 4500 TL bandında bu sistemden daha iyi olduğunu duşündügünüz hazır PC'lerin linklerini atmanızı bekliyorum.
Sistemde işlemcide kararsız kaldım, R5 2600 takmayı düşünüyorum ama i5 8400 de olabilir.
- Ryzen 5 2600 işlemci
- MSI B350M Pro VD plus anakart
- Kingston 8 GB 3000 MHz CL 15 4×2 RAM
- Westerndigital 1 TB sabit disk
- MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4G ekran kartı
- FSP CMT120A kasa + 500w 80+ silver güç kaynağı
Sistemin eksikliklerini yazar mısınız, neyi kötü olmuş?
Bu arada merak ettiğim bir konuya değineceğim arkadaşlar.
Ben bu sistemde işlemciye yani 2600'e overclock yapmak istiyorum ama overclock için illa ayriyeten bir işlemci soğutucusu almam gerekiyor mu yoksa işlemcinin içinden çıkan soğutucuyla overclock yapabilir miyim? Eğer olursa bu sisteme overclock yapmayı düşünüyorum. Diğer türlu işlemci soğutucusu alırsam bütçem yetmeyebilir.
Bu arada bütçem: 4500 TL.
Sizin de 4500 TL bandında bu sistemden daha iyi olduğunu duşündügünüz hazır PC'lerin linklerini atmanızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: