Ryzen 2600 ve RX 580 sistem toplama

Ömer Faruk\

Decapat
Merhaba arkadaşlar 4300 TL'ye sistem toplamak istiyorum. Ben bu parçaları düşündüm aynı fiyata daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
  • AMD Ryzen 5 2600
  • ASUS PRİME B450M A
  • SAPPHİRE RX580 Nitro+ OC 8GB
  • Corsair Lpx 8 GB 3000 MHz RAM
  • Toshiba 2 TB HDD
  • Dark n10 Advanced 5x12 fanlı kasa
  • Xigmatek Toura 600w 80 plus bronz
SSD sonra almayı planlıyorum önerirseniz sevinirim. AMD için ekstradan soğutucu almama gerek var mı? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi sistem amd ekran kartında freesync özelliğide var bide iyi monitörle akıcı bir görüntü alabilirsin. SSD ilk başta alırsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar 4300 TL'ye sistem toplamak istiyorum. Ben bu parçaları düşündüm aynı fiyata daha iyileri varsa önerebilir misiniz?
  • AMD Ryzen 5 2600
  • ASUS PRİME B450M A
  • SAPPHİRE RX580 Nitro+ OC 8GB
  • Corsair Lpx 8 GB 3000 MHz RAM
  • Toshiba 2 TB HDD
  • Dark n10 Advanced 5x12 fanlı kasa
  • Xigmatek Toura 600w 80 plus bronz
SSD sonra almayı planlıyorum önerirseniz sevinirim. AMD için ekstradan soğutucu almama gerek var mı? Şimdiden teşekkürler...
Tek bir site üzerinden mi topladın.Yoksa ayrı ayrı sitelerden mi şimdiden teşekkür ederim.

Tek bir site üzerinden mi topladın.Yoksa ayrı ayrı sitelerden mi şimdiden teşekkür ederim.

Ayrı ayrı sitelerden topladım anakart ve hdd yi arkadaştan alıcam ikisini dışardan alsam 950 civarı ama arkadaş 800 e veriyor bana sıfır paketli halde
Çok iyi sistem amd ekran kartında freesync özelliğide var bide iyi monitörle akıcı bir görüntü alabilirsin. SSD ilk başta alırsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Monitörüm ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
Gayet iyi sistem. Ucuza bile geliyor hatta. Tek önerim SSD almanız bütçenizi 150 lira arttırıp 120 GB SSD alabilirsiniz. Bütçem yok derseniz de HDD'i 1 TB yapıp SSD alın. Onun dışında soğutucu almanıza gerek yok Ryzen'ların stok soğutucuları yeterli.

Hdd yi 1 tb ye düşüremem arkadaştan alıyorum ucuz zaten 150 liraya güzel ssd varsa alırım ama ben 1 ay sonra para biriktirip samsung ssd almayı planlıyordum sence ne yapmalıyım ssd önerebilirsen güzel olur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı