Ryzen 2600 ve RX 580 sistem toplama

mrtconcon

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Yaklaşık 4350 TL'ye monitör hariç sistem topluyorum. Monitör için de tavsiyelerini bekliyorum. Monitör dahil bütçem 5100 TL çevresinde olacak. Bu arada parçaları satın almak istediğim tedarikçiler hakkında da fikir ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim: Nanokatalog, Teknobiyotik, Bilişimport ve Teknolojipazar.
  • Corsair 3000 MHz CL16 8GB RAM - 355TL
  • XFX RX 580 GTS Black Edition 8GB- 1466TL
  • DARK N10 5X12 FANLI KASA - 299TL
  • HIGH POWER 600W +85 BRONZE PSU - 326,50 TL
  • RYZEN 2600 3.4GHz - 1.192 TL
  • MSI B450 PRO-VDH 4 SLOT RAM GİRİŞLİ ANAKART - 495TL
  • ADATA 240GB SSD 520MB/450MB - 208TL
4341,5 TL.

Kasa ve PSU çok tavsiye edilenlerden değil onun yerine Corsair Carbide serisi içerisinde PSU bulunan kasalara yönelmenizi tavsiye ederim
Siteler güvenilir fakat Nanokatalog ürünleri yurt dışından getirttiği için bekleme süreci uzun olabilir

Kasa ve PSU çok tavsiye edilenlerden değil onun yerine Corsair Carbide serisi içerisinde PSU bulunan kasalara yönelmenizi tavsiye ederim
Siteler güvenilir fakat Nanokatalog ürünleri yurt dışından getirttiği için bekleme süreci uzun olabilir
Önerdiğiniz kasayı düşünmüyorum, hava akışı N10'a göre daha düşük performanslı. Ama PSU konusunda belki 650w Corsair düşünebilirim aynı fiyata tekabül ediyor gibime geldi.

Bu ilana bakmıştım ama, anakartı geleceğe dönük düşünüyorum ram slotunun 4 tane olması lazım, bir de PSU yüksek tutmak istiyorum 600w üstü olması tercihim. Onun dışında ssd düşünüyorum Hdd düşüncem yok şahsen. Ama teşekkür ederim öneri için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı