Ryzen 2600X sistem toplama

O zaman şimdiden hayırlı olsun. :kıkırda:
Çok teşekkür ederim. Son iki sorum olacak. Kasa ve güç kaynağını başka bir siteden bulmakta zorlanıyorum. Sinerji ile aram çok iyi değil bir anlaşmazlık olmuştu başka siteden aynısı olmasa da önerebileceğin model var mı? İkinci olarak Samsung'un monitörü daha bi hoş geldi. İkisi arasında kalsan hangisini alırdın? Şimdiden teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Son iki sorum olacak. Kasa ve güç kaynağını başka bir siteden bulmakta zorlanıyorum. Sinerji ile aram çok iyi değil bir anlaşmazlık olmuştu başka siteden aynısı olmasa da önerebileceğin model var mı? İkinci olarak Samsung'un monitörü daha bi hoş geldi. İkisi arasında kalsan hangisini alırdın? Şimdiden teşekkür ederim.
Dark N10 Pro 5x12cm Fan Full Cam Yan Panel Fan Kontrolcülü USB 3.0 Bilgisayar Kasası(DKCHN10PRO)
FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı

@Travis aynı sistem için önereceğin iz başka Ram ya da bildiğiniz başka bir site var mı acaba. Ben de bu Ramden alacaktım. Almanya'dan gelecekmiş 15 gün süre verdiler. Şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı