Önerdiğiniz bilgisayarı toplayacağım.Rica ederim tabii ki. Son kararınız nedir ?![]()
Önerdiğiniz bilgisayarı toplayacağım.Rica ederim tabii ki. Son kararınız nedir ?![]()
O zaman şimdiden hayırlı olsun.Önerdiğiniz bilgisayarı toplayacağım.![]()
Çok teşekkür ederim. Son iki sorum olacak. Kasa ve güç kaynağını başka bir siteden bulmakta zorlanıyorum. Sinerji ile aram çok iyi değil bir anlaşmazlık olmuştu başka siteden aynısı olmasa da önerebileceğin model var mı? İkinci olarak Samsung'un monitörü daha bi hoş geldi. İkisi arasında kalsan hangisini alırdın? Şimdiden teşekkür ederim.O zaman şimdiden hayırlı olsun.![]()
Dark N10 Pro 5x12cm Fan Full Cam Yan Panel Fan Kontrolcülü USB 3.0 Bilgisayar Kasası(DKCHN10PRO)Çok teşekkür ederim. Son iki sorum olacak. Kasa ve güç kaynağını başka bir siteden bulmakta zorlanıyorum. Sinerji ile aram çok iyi değil bir anlaşmazlık olmuştu başka siteden aynısı olmasa da önerebileceğin model var mı? İkinci olarak Samsung'un monitörü daha bi hoş geldi. İkisi arasında kalsan hangisini alırdın? Şimdiden teşekkür ederim.
Sizlerin sayesinde çok güzel bir bilgisayar oldu. Sağ olun çok teşekkür ederim.
MS ve Hz senin için çok önemli deilse Samsung'un monitörünü öneririm.İkinci olarak Samsung'un monitörü daha bi hoş geldi. İkisi arasında kalsan hangisini alırdın? Şimdiden teşekkür ederim.
Pubg , bf1 gibi oyunlarda çok fark yaratmazsa benim için problem olmazMS ve Hz senin için çok önemli deilse Samsung'un monitörünü öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.