Kötü değil, sadece tek fanlı olmasından dolayı üst seviye ekran kartlarında ısınabiliyor.Şuan’da maddi yetersizlik sebebi ile eski bir kasa kullanıcam. 3-5 ay sonra iyi bir kasa bakıcam. Msi aero kötü bir kart mı ?
Kötü değil, sadece tek fanlı olmasından dolayı üst seviye ekran kartlarında ısınabiliyor.Şuan’da maddi yetersizlik sebebi ile eski bir kasa kullanıcam. 3-5 ay sonra iyi bir kasa bakıcam. Msi aero kötü bir kart mı ?
Kasanın hava akışı kötüyse, çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum, fan almanın.Eğer fan alabiliyorsanız, alın olabildiğince çok. ve serin bir yerde tutun bilgisayarınızı. ekran kartı, .ok ısınabilir.
Hocam bu Ryzenle uyumlu başka ram markaları veya çeşitleri var mı ?Sade Ram seviyorsanız.
XPG 8GB Gammix D10 Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U300038G16-SRG)
yok ben ışıklı mışıklı seviyorum derseniz.
XPG 8GB Spectrix D80 RGB Liquid Cooling Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U300038G16-SR80)
sisteminiz gayet güzeldir. hayırlı olsun.
Phanteks P300, P350X veya P400 almanızı öneririm, hepsi hava akımı güzel kasalar.Kasa ve ram önerilerine açığım.
Hoc
Hocam bu Ryzenle uyumlu başka ram markaları veya çeşitleri var mı ?
en uygun RAM bunlar. o yüzden dedim uyumlu diye bişey yok hocam. DDR4 3000 mhz ve üstü olan ramlar uyumlu genelde.Kasa ve ram önerilerine açığım.
Hoc
Hocam bu Ryzenle uyumlu başka ram markaları veya çeşitleri var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.