Firebird
Decapat
Kendim gelirken getiricemAlmanyadan her bir ürün için vergi ödemesi gerekmiyor mu ?
Kendim gelirken getiricemAlmanyadan her bir ürün için vergi ödemesi gerekmiyor mu ?
Sınırda sıkıntı olmasın öyle dışarıdan her şeyi getiremiyoruz diye biliyorum.Kendim gelirken getiricem
Kasayı nasıl getireceksiniz? Bence kasa ve PSU’yu buradan alın. Getirirken kasa yüksek ihtimalle yakalanır gümrüğe. O yakalanınca da diğer valizlerinize bakarlarKendim gelirken getiricem
Benzer bir sistemi türkiyede 10000 - 11000 tl ye toplayabilir miyiz ?Eki Görüntüle 341912
Oyun için 2700X almanıza gerek yok. 2600X oldukça güçlü bir işlemci. Bu fiyata RTX 2080 alabiliyorsunuz. 1080 Tİ ile benzer performansta. Hatta birazcık daha iyi.
Yok olsun ben yine de güçlü bir işlemci istiyorum diyorsanız da 2700X alıp, RTX 2070 veya GTX 1080 Tİ alacaksınız.
Bilmem, hesaplamadım.
2070’e 1080p monitör küfür etmek gibi. Zaten RT olayı fos çıktı. 10xx serisi kartların alınabilirbiliği arttı bana göre. Monitör olarak en az 2K alın.
SSD sonraya bırakılıp GTX 1080 alınabilir. Ancak size kalmış. Bu hâli de gayet iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.