Ryzen 2700x Efsane Cuma İndirimi

Hepsiburada'dan alınır mı sizce?

Ben kara cuma indirimleri ile ryzen 5 2600'ü 1110 liraya aldım. Bugün veya yarın kargoya verilecek. Şimdiye kadar çok alışveriş yaptım hb'den. Sıkıntı çekmedim. Bu arada yine aynı akşam yaptığım RX570 siparişim 2 gün sonra elime ulaştı. Termal macun ve kasa fanı siparişlerim de 2 gün sonra elime ulaştı.

Ben kara cuma indirimleri ile ryzen 5 2600'ü 1110 liraya aldım. Bugün veya yarın kargoya verilecek. Şimdiye kadar çok alışveriş yaptım hb'den. Sıkıntı çekmedim. Bu arada yine aynı akşam yaptığım RX570 siparişim 2 gün sonra elime ulaştı. Termal macun ve kasa fanı siparişlerim de 2 gün sonra elime ulaştı.
Bende Cuma günü B450M Mortar anakart sipariş verdim 29'unda kargolanacak diye gözüküyor o yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum.

Bende Cuma günü B450M Mortar anakart sipariş verdim 29'unda kargolanacak diye gözüküyor o yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum.

5 dakika önce hb'den sipariş verdiğim B450M Bazooka teslim edildi. Herhangi bir problem yok. Anti-statik poşeti açmadım henüz ama kutuda olsun içerisindekiler olsun gayet güzeldi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı